Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Bastu, bad och cocktails på Downtown Campers nyöppnade wellnessvåning

 
  • Till hotellgästerna serverar hotellet en hälsomedveten frukost uppe i The Nest Cocktail Lounge som ligger intill Wellnessavdelningen på våning 9.

    Till hotellgästerna serverar hotellet en hälsomedveten frukost uppe i The Nest Cocktail Lounge som ligger intill Wellnessavdelningen på våning 9.

  • Downtown Campers Wellnessavdelning ligger på 9:e våningen på hotellet och där finns bland annat upplevelseduschar och en utomhuspool.

    Downtown Campers Wellnessavdelning ligger på 9:e våningen på hotellet och där finns bland annat upplevelseduschar och en utomhuspool.

  • Bastun ligger innanför en glasvägg, med utomhuspoolen precis utanför och gymmet några steg bort.

    Bastun ligger innanför en glasvägg, med utomhuspoolen precis utanför och gymmet några steg bort.

Föregående
Nästa
 
.Nu öppnar Downtown Camper by Scandic sin annorlunda wellnessavdelning ”The Nest”. Det är en ny upplevelse som förenar bad, bastu, träning och cocktails med vy över Stockholms takåsar. 


Den första september 2017 smygöppnade Downtown Camper by Scandic på Brunkebergstorg i Stockholm. Det är Scandics tredje signaturhotell i centrala Stockholm och erbjuder hotellupplevelser som kombinerar naturen och den urbana betongen

 The Nest är ett av två nya våningsplan som byggts ovanpå den befintliga hotellbyggnaden. Våningsplanen under The Nest har sviter i varierande storlek, bland annat en helt ny rumskategori Camper Co-Living med plats för mellan 6-12 personer.


Uppe på The Nest erbjuds gästerna styrke- och motionsträning, bastu, upplevelseduschar, ritualer och en uppvärmd utomhuspool, öppen året runt. Dessutom har The Nest en stor cocktail lounge med cocktails, mocktails och hälsosammare mat till frukost, lunch och middag, öppet från 05.30 till 22.00.

 
- The Nest är vår fantastiska nya wellnessavdelning som erbjuder våra gäster och stockholmare en avkopplande upplevelse mitt i huvudstadens pulserande hjärta. Vi förenar den traditionella synen på hälsa med den moderna tidens krav på njutning för att skapa en hållbar livstil. I och med färdigställandet av de två sista våningsplanen kan vi nu stolt meddela att Downtown Camper är färdigbyggt, säger Jacob Dahlberg, Hotelldirektör på Downtown Camper.


    Downtown Camper erbjuder också helt unika möjligheter att upptäcka Stockholm genom hotellets lifestyle concierge, australiensaren Kristian Hell. Hotellgäster och stockholmare kan dagligen ta del av en mängd aktiviteter både inuti och utanför hotellet, till exempel att låna kläder och utrustning för outdoor-aktiviteter, löpargrupper eller avkopplande aktiviteter i wellnessavdelningen The Nest

Fakta Downtown Camper:
Antal rum: 494 varav 9 sviter
Antal våningar: 9
Var: Brunkebergs torg i centrala Stockholm
Mat: Restaurang och campfire med uteservering
Bar: Campfire bar
The Nest: wellnessavdelning på taket med pool, upplevelseduschar, bastu och gym
Cocktail lounge
Arkitekt:   Erik Nissen Johansen på Stylt Trampoli


Text och foto: Annika Rådlund