Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Bartender till Snaps

 
PUBLICERAD: 23 november 2021 | SÖK JOBBET SENAST: 15 december 2021 | KOMMUN: Stockholm | YRKE: Bartender | ANTAL PLATSER: 2| Källa: Arbetsförmedlingen
Snaps bar är en av Stockholms mest älskade krogar som välkomnat gäster i två decennier. Vår uteservering och park erbjuder våra gäster sommarens i särklass skönaste häng.
Är du en god team-player, ambitiös, noggrann och tycker om att ha roligt på jobbet så är det här arbetsplatsen för dig. Vi på Snaps brinner för att överträffa våra gästers förväntningar, därför tror vi att du som söker jobb hos oss känner likadant. Vi söker dig som är målmedveten, flexibel och har god samarbetsförmåga. Du har också en uttalad förmåga att driva försäljning och sätter en ära i att se till att gästerna alltid trivs. Som person är du glad, noggrann, ansvarsfull och har ett genuint serviceintresse.
Erfarenhet som bartender är ett krav.
Vi erbjuder en fartfylld och utvecklande arbetsplats i hjärtat av Södermalm. Som bartender hos oss arbetar du med att förbereda drycker såsom drinkar, öl, vin, läsk som serveras direkt till gästen över bardisk eller på bricka till servispersonal. Vi söker dig som är flexibel, har ett ordningssinne, arbetsglädje och inte är rädd att ta i där det behövs. Du måste vara van att jobba effektivt och i ett högt tempo.
Vi söker i dagsläget bartenders som kan arbeta helger till 03.00.

Ansök nu