Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Bartender - cocktailbar

 
PUBLICERAD: 4 augusti 2022 | SÖK JOBBET SENAST: 3 september 2022 | KOMMUN: Stockholm | YRKE: Bartender | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Lydmar Hotel är ett lifestylehotel med 46 rum och Matsal med 60 platser
Med tvättäkta vardagsrumskänsla och utsikt över Strömmen lockar Lydmar både stockholmare och internationella gäster till Blasieholmen. Hit kommer du för att äta, dricka och umgås i populär hemmamiljö. Missa inte heller den dolda uteterrassen eller livemusiken under sommaren.
Lydmar är inte minst känt som en av stans mest hängvänliga hotellrestauranger, inredd som en kombo av bibliotek och vardagsrum. Restaurangen kantas av mjuka läderfåtöljer och bokhyllor fyllda med böcker och spel för den som vill sysselsätta sig efter middagen. Här serveras allt från frukost till middag med såväl franska som amerikanska influenser på menyn, bland annat fransk råbiff och cheeseburgare. På lördagar och söndagar erbjuds brunch, eller Comfort Brunch som vi kallar det. I baren hittar du cocktails med inriktning på hantverket, och kommer du sent kan du alltid beställa nattamat från à la carte-menyn www.lydmar.com
Vi söker dej som har ett positivt och trevligt sätt, har arbetat som cocktailbarmästare med tidigare vana från à la carterestaurang / bar och som gillar att ta hand om och serva gäster. Du är stresstålig och noggrann och flexibel. Viktigt att du kan arbeta både självständigt och i grupp i ett bitvis högt tempo.
Vara delaktig i alla förekommande uppgifter under lunch och middag o ta hand om våra gäster, servering o försäljning av drinkar, preppa baren samt allt vad som tillhör att arbeta i en bar med höga ambitioner. Vid lugnare perioder / pass har du även egna bord i Matsalen med matgäster som du tar hand om. Allmän dryckeskunskap och barkunskaper i synnerhet är meriterande.
För rätt person finns en 75% fast anställning på rullande schema inkl kvällar, helger och röda dagar. Vår bar är öppen 365 dagar om året.
#jobbjustnu

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer