Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Bartender 75%

 
PUBLICERAD: 16 mars 2023 | SÖK JOBBET SENAST: 31 mars 2023 | KOMMUN: Göteborg | YRKE: Bartender | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Cuckoo’s Nest är en restaurang, bar och mötesplats för visionärer och drömmare, kreatörer och tvärtomtänkare, innovatörer och möjlighetsmänniskor. Ett ställe besjälat av kraften och energin från platsen där vi finns - Radisson Blu Riverside Hotel på Lindholmen.

Att Cuckoo’s Nest är en plats där man befinner sig i gränslandet mellan genialitet och galenskap avspeglar sig i allt från inredning till servicen till våra gäster. Restaurangen är tvåfaldig vinnare av priset Europas Bästa Bar.

Vi söker nu dig som vill jobba i vår prisbelönta bar tillsammans med ett passionerat, glatt team som alltid strävar efter att ge våra gäster toppservice varje dag!

Du som person är positiv, öppen och älskar att ge god service!
Du har bartender/cocktail- utbildning och jobbat som cocktailbartender minst i två år och gärna inom hotellbranschen.
Driv, service och personlighet kommer som en naturlighet för dig. Vi ser att du har ett brinnande intresse för sprit, öl och vin, en vilja att utvecklas inom bar.
Cuckoo`s Nest bar är en cocktailbar som vill tänja på gränserna om vad cocktails och dryckeskultur innebär. Vi har ett stort fokus på gin men låter oss aldrig låta det hindra oss i kreativiteten. Därför är allmän spritkunskap ett måste och viljan att lära sig mycket om sprit nödvändigt.
Arbetstiden är förlagd till kvällar och helger. Vi ser att du som söker tar hand om våra gäster på ett enkelt och personligt sett, allt i en positiv Yes I Can anda! Låter detta som en perfekt tjänst för dig?

Skicka in din ansökan redan idag. Intervjuer kommer att ske löpande.

Tjänsten är deltid, 75%. Lön enligt överenskommelse.
Har du frågor, kontakta Josefine Thelin på telefon 031-383 40 00.

Radisson Blu Riverside Hotel, Göteborg ägs och drivs av Winn Hotel Group AB. Winn Hotel Group är ett hotellföretag med en annorlunda affärsidé. Ända sedan starten för 20 år sedan har vi ägnat oss åt att bevisa vår tes, nämligen att det är på ”insidan” framgången för ett hotell avgörs. Visst påverkar hotellbyggnadens utformning och konferenslokalernas utrustning hur gästerna trivs, men den största skillnaden ligger i hur de blir bemötta. Därför har vi vårt affärsmässiga fokus på de faktorer som medarbetarna kan påverka. Vi brukar säga att vi driver våra hotell med personlighet, engagemang och glädje. Till skillnad från de flesta andra företag i branschen så är det inte vår idé att bygga hotell som ser exakt likadana ut på varje ort däremot vill vi ge samma extraordinära upplevelse av service på varje ställe. Eller som vi utrycker det i vår vision: Vi bygger inte en hotellkedja. Vi bygger en hotellkänsla.

Ansök nu