Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Bartender

 
PUBLICERAD: 17 mars 2023 | SÖK JOBBET SENAST: 30 april 2023 | KOMMUN: Strömstad | YRKE: Bartender | ANTAL PLATSER: 2| Källa: Arbetsförmedlingen
Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

Är du vår nya Bartender?

Till vår bar söker vi kvalificerad bartender med minst två års samlad arbetserfarenhet av servering på bättre restauranger. Du som söker skall ha mycket god erfarenhet av yrket. Vi önskar även att du har goda kunskaper om vin och kaffedrycker. Du älskar naturligtvis mat, dryck och människor samt känner stolthet när du kan ge gästen ”det lilla extra” varje dag. Kan du både bar och servering är det en merit.

Du rapporterar till Restaurant Manager och din huvudsakliga arbetsplats är i baren men arbete på banketter, event och i restaurangen kan även förekomma.

Som person är du pigg, positiv och har en ambition och vilja att utveckla dig själv och ditt hantverk. Tidigare erfarenhet från arbete i bar eller hotellrestaurang samt yrkesutbildning inom restaurang anses mycket meriterande. I gengäld kan vi erbjuda dig en anställning på ett fräscht hotell med en helt ny bar i en expansiv hotellkedja, goda karriär- och utvecklingsmöjligheter.

Att du kan ett skandinavisk språk flytande , och engelska i tal och skrift är ett absolut krav. Fler språk är meriterande.

Tjänsten innebär arbete under dag, kväll och helger. Som det är när man jobbar på hotell!

Verkar detta vara en perfekt match för dig? Skicka din ansökan idag.

Ansök nu