Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Bartender

 
PUBLICERAD: 3 augusti 2022 | SÖK JOBBET SENAST: 17 augusti 2022 | KOMMUN: Falkenberg | YRKE: Bartender | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Inbäddat på vackra Skrea Strand, bara 1 timmes bilresa från Göteborg, ligger Falkenberg Strandbad.
Det har kallats "the Hamptons of the Gothenburger's" och ja, strandläget är fantastiskt och ja, vi har vunnit många utmärkelser men när det kommer till kritan handlar Strandbaden egentligen om en sak. Det handlar om att ta den platsen, den lyxiga spaklubben, restaurangerna som serverar nordisk eller fransk fusionsmat, de fantastiska mötesfaciliteterna tillsammans med de mysiga rummen och skapa en plats där du mår bra, oavsett om du är här med din vän, partner, familj eller på ditt arbete. En plats som gör att du vill ha mer, om och om igen.

Vi lever våra värdeord Professionell, Passionerad och Lekfull. I din roll som bartender innebär det att ta ansvar för dina uppgifter, inse hur viktig du är för att gästen får en fantastisk upplevelse hos oss genom ditt arbete och bemötande, alltid med positivitet och glimten i ögat.

Vem är du?

Är du en stolt yrkesmänniska som söker nya spännande utmaningar och vill utvecklas inom yrket? Som person är du positiv, lyhörd, engagerad för gästernas behov och önskemål. Din vilja att var med och utveckla är stor och du har en ödmjuk framtoning. Vidare är du ordningsam, ansvarsfull och har detaljfokus. Du är prestigelös och rycker in där det behövs.

Mirror bar är det absolut första man ser när man kommer in i vår lobby och är sammankopplad med våran reception. I dina arbetsuppgifter kommer det även vara enklare administrativa uppgifter man får göra. Vilket gör att ens arbetspass blir unikt i sig varje dag.
Vi söker dig som arbetat i bar tidigare och är intresserad utav en 50% tjänst. Arbetstiderna är mellan 17-02 varannan helg och enstaka vardagar.

Intresserad skicka in ditt CV idag sista ansökningsdag 17 Augusti.

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer