Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Barpersonal sommaren 2023

 
PUBLICERAD: 18 mars 2023 | SÖK JOBBET SENAST: 17 april 2023 | KOMMUN: Simrishamn | YRKE: Bartender | ANTAL PLATSER: 2| Källa: Arbetsförmedlingen
Om Buhres
Buhres på Kivik ligger vid hamnen i Kivik på Österlen och består av fisk- och delikatessbutik, rökeri samt restaurang med olika serveringsavdelningar. Luckan med hemlagad snabbmat, Bistron med drop-in och en bred fisk- och skaldjursmeny efter säsong, samt Verandan där vi har sharing/tapaskoncept, temakvällar, event och större beställningar.
Sedan 2016 ingår Buhres i Lagnell Group, som även äger och driver Laxbutikerna på västkusten.
Målsättningen är att utveckla och bibehålla en välmående arbetsplats och besöksmål, där både gäster och personal trivs och känner sig välkomna.
Vem är du?
Vi tror att du som söker tjänsten är serviceminded, glad och trevlig, har lätt för att hitta de bästa lösningar för våra gäster. Givetvis kan du blanda drinkar. Du har ett genuint intresse för mat och dryck. Ett stort plus att du är organisatorisk i ditt arbete.
Om jobbet
Arbetsuppgifterna består i att på ett professionellt men avslappnat sätt ta dryckesbeställningar, servera och expediera i vår restaurang. Arbetsuppgifterna innefattar också att ta emot bordsreservationer, svara på mejl och i telefon. Vidare är det önskvärt att du har känsla för att göra det lilla extra för våra gäster. Det är meriterande om du har några års erfarenhet av arbete i bar eller motsvarande utbildning.
I arbetet ingår även att se till att mice en place, städ- och övriga dagliga rutiner följs, kassahantering samt öppnings- och stängningsrutiner.
Arbetstiderna innefattar både dagtid, kvällstid och helger. Under stora delar av säsongen finns det goda möjligheter till 100% tjänst. Personalboende med eget badrum och gemensamt kök finns att hyra vid behov.
Vill du ingå i ett härligt gäng med framåtanda och glimten i ögat är det bara att skicka ditt CV och personliga brev till: [email protected]
Kontaktperson:
Rickard Wallén


Om anställningen
Tjänstens omfattning: 75-100%
Tjänstens varaktighet: 1-3 månader.
Tillträde: Enligt ök.
Lön: Timlön enligt kollektivavtal/enligt ök.
OB-och semesterersättning tillkommer utöver timlönen.

Ansök nu