Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Barista/Cafebiträde

 
PUBLICERAD: 5 augusti 2022 | SÖK JOBBET SENAST: 4 september 2022 | KOMMUN: Eskilstuna | YRKE: Restaurangbiträde | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Vi söker nu 1 Barista/Cafebiträde på heltid
Nu söker vi dig (eller kanske någon du känner) som får andra människor att trivas och känna sig hemma. Du som alltid gör folk glada och som man alltid blir glad av att träffa. En riktig people person!
Vi på Mocca Deli tycker att personligheten är det viktigaste av allt. Vi ser gärna att du redan är en duktig servitör eller servitris och såklart har erfarenhet MEN det är inget krav. Man kan alltid lära sig om mat/fika/kaffe och allt som ingår i jobbet om man är genuint intresserad men förmågan att ge fantastisk service, det där personliga leendet och förmågan att ”se andra människor” vill vi ska finnas naturligt hos all vår personal.
Andra självklara egenskaper vi ser hos dig som sökande är glad, stresstålig, social och ett klockrent servicetänk, god självförmåga att arbeta i grupp samt viljan att utvecklas.
Tipsa gärna folk som du tror kan passa in hos oss och dela gärna vidare.
Känner du att detta kan vara något för dig eller någon du känner så är du välkommen att skicka in ditt cv till [email protected] eller kom gärna in till oss för att lämna in din ansökan samt presentera dig och sök efter Tilde
Välkommen och bli en av vårt fantastiska Crew.
Hälsningar Mocca Deli

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer