Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Barchef på The Steam Hotel

 
PUBLICERAD: 10 september 2021 | SÖK JOBBET SENAST: 27 februari 2022 | KOMMUN: Västerås | YRKE: Barchef | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Nu ska vi fortsätta att utveckla The Steam Hotel och söker därför en barchef som har det övergripande ansvar för alla våra barer (5st). The Steam Hotel fortsätter att ha ”fredag hela veckan” med en skön stämning för alla våra gäster och medarbetare.Vem är du?

Är du en stolt yrkesmänniska som söker nya spännande utmaningar och vill utvecklas inom yrket? Som person är du positiv, lyhörd, engagerad för gästernas behov, brinner för service och mötet med människor. Din vilja att vara med och utveckla är stor och du har en ödmjuk framtoning. Vidare är du ordningsam, ansvarsfull och har detaljfokus. Du är prestigelös och rycker in där det behövs. Här kommer punkter som vi anser är ett måste:

- Mångårig yrkeskunskap inom restaurang- och personalledning
- Bra kommunikativ förmåga, både svenska och engelska
- Har ett brinnande intresse för mat & dryck i alla sorter men speciellt cocktails
- Du har ett coachande förhållningssätt och älskar att se andra växa
- Mål- och resultatinriktad
- Känner ett högt ägandeskap för ditt arbete
- Trivs med och uppskattar gäst- och medarbetarkontakten
- Har ett strukturerat arbetssätt
- Utbildning av personal
- Utveckling av vår cocktail och öl sortiment
- Snabbfotad med ett genuint leende


I din roll som Barchef kommer du att ha det övergripande ansvaret för barernas gäster, medarbetare och den totala upplevelsen när det kommer till dryck. Vi är ett värdestyrt företag som tycker om när våra ledare är goda ambassadörer för våra värderingar. Därför uppskattar vi att du ”lever som du lär”.Vilka är vi?

The Steam Hotel är uppföljaren till en historia som började för länge sedan, på den tiden när stora delar av Sverige drevs med energi från ett ångkraftverk vid Mälaren. Men med tiden så utvecklas samhället och behov förändras. Kvar i Västerås blev en vacker gammal tegelbyggnad som med sina maskiner, pannor och rör, påminde om en svunnen tid.

Högst upp på 18e våningen ligger Locavore som är vår Asian Fusion restaurang där head chef Victor Björnberg influeras av asiatiska smaker och texturer i köket med grund i den lokala myllan. Glada människor fyller våningen alla veckans dagar och det är här festen börjar och slutar. På vårt Locavore mår man bra, äter gott och får en upplevelse för alla sinnen, musiken, stämningen, maten och de magiska drinkarna!

På entréplan ligger Chamberlin Grill där det rustika och råa i historisk industri möter det mjuka och romantiska i en livlig internationell miljö. Med passion för säsongerna tillagas ren och smakrik mat av eld och ånga, följt av sköna viner och ett varmt leende…En njutningsfull, lite lyxig upplevelse som är personlig, livlig och lekfull med en modern ”touch” av nostalgi…

En trappa upp från Chamberlin Grill har vi skapat vårt italienska barkök - Di Sopra. En avslappnad liten kvartersbar i lekfull, rustik och internationell miljö. Här slinker du in för att smaka antipasti, pasta och vin.Precis som i Italien så värnar även vi om kärleken till råvaran och hantverket för att skapa enkel men välsmakande mat utan krusiduller.

Varje restaurang kan stoltsera med sin egen bar och utöver detta stora utbud så har vi även vår Gin bar på Turbine Lounge samt vår bar på Voltage Lounge Pool Club.

Vill du veta mer så besök https://www.steamhotel.se/Välkommen med din ansökan till en riktigt skön arbetsplats.

Vi ser fram emot din ansökan.

Tjänst: Barchef

Anställning: Tillsvidare 100%

Tillträde: Augusti/September 2021

Ansökningar behandlas löpande.

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer