Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Årets smak på Annas pepparkakor

 
Årets smak på Annas pepparkakorAnnas Pepparkakor Polka För tredje året i rad lanserar Annas Pepparkakor en tillfällig smak inför julsäsongen. Åretspepparkaka har hämtat inspiration från de småländska skogarna, närmare bestämt Gränna, och fått smaken av klassisk polka.

Polkagrisar är precis som pepparkakor en given ingrediens under advent och jul, både som godis ochsom dekoration i julgranen. I Annas Polka Limited Edition förenas de två klassiska julsmakerna.Resultatet är en ljuvligt mintdoftande skapelse som gör sig allra bäst till adventsfikat eller bara som den är. Dessutom är Annas Polka Limited Edition en rolig smaksättare i desserter och bakverk.

2014 inledde Annas Pepparkakor en ny tradition att inför varje advents- och julsäsonglansera en tillfällig smak. Till tidigare smaker hör Annas Lingon Limited Edition och Annas Vinteräpple Limited Edition.
Historien om AnnasHistorien om Annas Pepparkakor startade redan år 1929 av systrarna Anna och Emma Karlsson ideras lilla hembageri på Östermalm i Stockholm. Deras spröda kakor blev snabbt populära och på40-talet beslöt de sig för att bli det bästa pepparkaksbageriet i världen. Än idag är Annas recept en välbevarad hemlighet men innehåller fortfarande samma underbara blandning av kryddor: kanel, ingefära och kryddnejlikor.

Annas Polka finns tillgängliga från och med oktober.

 
 Annas Pepparkakor ägs sedan 2008 av det belgiskafamiljeföretaget Lotus Bakeries, som är specialiserade inom högkvalitativa bakverk. 
 Annas Pepparkakor är svensk Kunglig Hovleverantör och producerar idag cirka 3000 tonpepparkakor per år till ett 30-tal länder.
 

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer