Årets Foodservicevara - tre produkter är nominerade
4 Okt 2021
Priset Årets Foodservicevara tilldelas en produkt som haft en särskilt framgångsrik lansering, bidragit till innovation samt skapat värde för restaurangen och/eller storköket och deras gäster.
Årets tre nominerade produkter är:
Valio Sverige – Oddlygood Veggie Grated
Lantmännen Cerealia– GoGreen Smokey Rödbetsburgare
Frebaco Kvarn – Svenskt Havreris
Vinnaren koras på DLFs digitala event Foodservice '21 den 10 november.
Årets Foodservicevara delas ut av branschorganisationerna DLF och Livsmedelsgrossisterna för restaurang och storkök.
DLF, Dagligvaruleverantörers Förbund är en branschorganisation för företag som säljer dagligvaror till handel, restauranger och storhushåll i Sverige.
Livsmedelsgrossisterna är en ideell förening för grossister som säljer livsmedel i Sverige. Medlemsföretagen är Martin & Servera, Menigo, Axfood Snabbgross, Svensk Cater, Chefs Culinar och Mårdskog & Lindkvist.
Av: Annika Rådlund Källa och foto: DLF
4 Okt 2021
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Utsedd till Bästa Affärshotell och Bästa Revenue Managment
"Vi kommer ha fortsatt stort fokus på att bibehålla platsen som marknadsledare inom möten och event"
-
Undersöker möjligheter att lösa råvarubristen för surströmming
"Livsmedelsstrategin är en långsiktig tillväxtstrategi som inkluderar hela livsmedelskedjan, det vill säga primärproduktion, livsmedelsindustri, livsmedelshandel samt restauranger och storkök".
-
Veganskt mackrecept framtaget av A La Lo
Recept: Stockeld x A La Lo x bagel
-
"Mycket handlar om logistik och att bygga smarta flöden"
Intervju med Martin Montelin, ansvarig för kompetensområde Hotell & Konferens på Fojab
-
Hon är Grand Hôtels nya hotellchef
"Jag är så stolt över att vara tillbaka på Sveriges främsta lyxdestination"
-
Hotellet öppnar ett glassrum
"Det är ett nytänkande koncept"
-
Mathias Dahlgren öppnar ny restaurang på Grand Hôtel
"Det ger oss möjligheten att erbjuda en ny unik matupplevelse som jag drömt om att få sjösätta"