Årets Foodservicevara - tre produkter är nominerade
4 Okt 2021
Priset Årets Foodservicevara tilldelas en produkt som haft en särskilt framgångsrik lansering, bidragit till innovation samt skapat värde för restaurangen och/eller storköket och deras gäster.
Årets tre nominerade produkter är:
Valio Sverige – Oddlygood Veggie Grated
Lantmännen Cerealia– GoGreen Smokey Rödbetsburgare
Frebaco Kvarn – Svenskt Havreris
Vinnaren koras på DLFs digitala event Foodservice '21 den 10 november.
Årets Foodservicevara delas ut av branschorganisationerna DLF och Livsmedelsgrossisterna för restaurang och storkök.
DLF, Dagligvaruleverantörers Förbund är en branschorganisation för företag som säljer dagligvaror till handel, restauranger och storhushåll i Sverige.
Livsmedelsgrossisterna är en ideell förening för grossister som säljer livsmedel i Sverige. Medlemsföretagen är Martin & Servera, Menigo, Axfood Snabbgross, Svensk Cater, Chefs Culinar och Mårdskog & Lindkvist.
Av: Annika Rådlund Källa och foto: DLF
4 Okt 2021
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Årets Sommarjobbare– tillbaka efter pandemin
"Nu ser vi så klart att det är ännu viktigare att visa upp vilka möjligheter branschen ger till unga och ambitiösa medarbetare"
-
Hon är restaurangbranschens vardagshjälte 2022
Nyinstiftat pris för hotell- och restaurangbranschen
-
Stockholmshotell inreder en Elvis-svit
"Vi vill vi skapa en extra häftig upplevelse av här"
-
Drinkrecept: Sveriges Bästa Gin & Tonic 2022
Sju olika recept från finalisterna i tävlingen Sveriges Bästa Gin & Tonic
-
Över 40 restauranger på årets Lollapalooza
"I VIP-området flyttar några av Stockholms kändaste krogar in"
-
Totalrenovering av Scandichotellet i hamnen
Bygger skybar och relaxavdelning på våning 17 med utsikt över vattnet, ett nytt gym samt en ny restaurang.
-
Svenska Möten startar kockutbildning med fokus på hållbarhet
"Den här utbildningen blir något konkret vi gör för att få fler anläggningar att inspireras och påverkas vad gäller hållbarhet inom mat och dryck"