Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Arbetsledare sökes till Jensens Bøfhus på Sergelgatan!

 
PUBLICERAD: 4 augusti 2022 | SÖK JOBBET SENAST: 25 augusti 2022 | KOMMUN: Stockholm | YRKE: Hovmästare | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Kan du leda ett team av glada och energiska medarbetare och samtidigt se till att gäster får optimal service? Då har vi uppdraget för dig!

Vi söker arbetsledare till vår kund Jensens Bøfhus. Jensens Bøfhus är ett danskt företag med ett flertal restauranger runtom i Danmark, Sverige och Norge. I Sverige finns det för närvarande totalt 6 restauranger i Malmö, Stockholm, Göteborg, och Jönköping. Jensens Bøfhus är ett väletablerat företag med goda arbetsrutiner.

Som ledare på Jensens Bøfhus kommer du att vara en del av ett ledarteam som hela tiden arbetar mot det gemensamma målet att ge alla gäster en upplevelse av god service och kvalitet. Dessutom kommer du att arbeta aktivt med att skapa en attraktiv arbetsplats med hög trivsel bland medarbetarna
Din roll i ledarteamet innefattar ansvar för att:

- Ta emot gäster i restaurangen samt leda medarbetarna i det dagliga arbetet och fördela arbetsuppgifter.
- Se till att Jensens Bøfhus' koncept och servicestandarder efterlevs som led i att ge alla gäster en bra upplevelse.
- Lära upp och träna nya medarbetare.
- Kontrollera kvaliteten på Jensens Bøfhus’ produkter, samt se till att standarder för rengöring samt hygien efterlevs både i restaurangen och i köket.
- Genom att styra den dagliga driften av restaurangen se till att verksamhetens ekonomiska målsättningar uppnås

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du blir anställd av vår kund Jensens Bøfhus på Sergelgatan i Stockholm. De erbjuder flexibilitet avseende schema/arbetstider, men arbete varannan helg ingår. Tjänsten förväntas starta upp så snart vi funnit rätt kandidat och kommer vara en anställning på 75-100%.

De första veckorna kommer du att få lära känna restaurangen samt arbetsrutiner. Därefter påbörjas din 4–6 månader långa ledarutbildning. Under den här tiden kommer du bl.a. att få lära dig mer om: Ledning av arbetet i restaurangen, Kassauppgörelse, timregistrering och vecko-/månadsrapporter, Egenkontroll, rengöring och hygien, Arbetsmiljö.

Alla medarbetare får också ta del av ytterligare en rad förmåner såsom; personalrabatt, mat, bonus och intranät. Dessutom är du som anställd, alltid garanterad tillgång till en arbetsplats med bra sammanhållning och god ton mellan glada kollegor. När du arbetat som ledare under en tid får du möjlighet att utveckla dina ledaregenskaper genom att delta i interna ledarskapskurser, exempelvis; "Ledarskap och kommunikation”.

Din profil
Vi söker dig som har ett leende som smittar och ett intresse av att ge gästerna bästa möjliga service. Du har lätt för att skaffa dig överblick samt en förmåga att hålla huvudet kallt i stressiga situationer och är inte rädd för att fatta snabba beslut i en pressad situation. Vidare trivs du med varierade arbetstider och har ingenting emot att arbeta helger. Du bör även vara driven, målinriktad och vill utvecklas. Utmaningar ser du som spännande möjligheter att lära. Då du kommer att stå som en serveringsansvarig person krävs det att du fyllt 20 år för att söka tjänsten

Låter tjänsten intressant? Sök redan idag! Intervjuer och urval sker löpande.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer