Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Ansök till KEEMCHI, Farsta centrum

 
PUBLICERAD: 5 augusti 2022 | SÖK JOBBET SENAST: 4 september 2022 | KOMMUN: Stockholm | YRKE: Restaurangbiträde | ANTAL PLATSER: 3| Källa: Arbetsförmedlingen
Om Keemchi
Keemchi startades 2017 med mål att ta den Koreanska matkulturen till Sverige. Vi värdesätter hög kvalitet och arbetar ständigt med att utveckla våra smaker och maträtter. Vi värderar innovation inom matlagning, restaurang design och funktionalitet och alla jobbar tillsammans för att utveckla dessa punkter för att skapa en helt unik restaurangupplevelse.
Vi växer väldigt fort och söker därför fler personer som vill vara med oss att uppnå vår vision att ta den Koreanska matkulturen till hela Sverige.
Om jobbet


Vi söker dig som är jobbsugen, intresse för matlagning och brinner för att skapa en fantastisk restaurangupplevelse. Hos oss kommer du arbeta med matlagning, servering, kundservice och städning efter "rush" samt vid stängning.
Du som söker denna tjänst bör vara en naturlig ledare med god social kompetens som även kan ta ansvar för upplärning och feedback till medarbetare. Du ska kunna följa restaurangens rutiner och delegera arbetet så att restaurangen är effektiv och behåller en hög nivå.


Hos oss arbetar man varierande tider dagtid, kvällar och helger. Vi ger introduktion och utbildning till arbetet för att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt. Vi ser gärna att du är villig att testa nya saker för att förbättra våra standarder.
Är du villig att jobba med oss en längre period så kan du skapa karriär hos oss, det är bara din egna ambition som avgör hur långt du kan gå!
Meriterande egenskaper:
-En positiv attityd
-Ett hjärta för lagspel
-Ett öga för detaljer
-En vilja att göra det lilla extra för våra gäster
-Ambitiös


Låter det här intressant?
Skicka in din ansökan till oss med CV och personligt brev.


Vi tillämpar provanställning de första 6 månaderna och följer självklart kollektivavtalet.
Lön- efter överenskommelse

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer