Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Allt i ett, frukost/städ/receptionspersonal

 
PUBLICERAD: 24 maj 2023 | SÖK JOBBET SENAST: 2 juli 2023 | KOMMUN: Skellefteå | YRKE: Hotellvärd/Hotellvärdinna | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Nu söker vi hotellvärd/hotellvärdinna till Hotell Stensborg
Hotell Stensborg är ett litet och charmigt hotell med 13 rum som ligger centralt, men ändå avskilt, i bostadsområdet Norrböle.
Som hotellvärd/hotellvärdinna hos oss bjuds Du varierande arbetsuppgifter under din arbetsdag.
Främst kommer Du att arbeta med servering av frukostbuffé samt städning av rummen, men även arbete i reception och viss administration ingår.
Vem är det vi söker?
Vi söker dig som vill anstränga dig lite extra för att skapa en härlig vistelse för våra gäster!
Du kommer till stor del att arbeta ensam, så för att trivas hos oss är det viktigt att du är bekväm med det, och kan arbeta självständigt utifrån ställda ramar och direktiv.
Du behöver vara noggrann och ha ett socialt och trevligt förhållningssätt gentemot våra gäster både på plats och i telefon. Du behöver kunna uttrycka dig väl i skrift.
Hotellbyggnaden är från tidigt 1900-tal och i tre våningsplan. Hiss saknas, varpå arbetet kräver ett visst mått av god fysik.
Vi tror på att fantastisk service inte alltid behöver handla om ett imponerande CV eller många års arbetslivserfarenhet, utan snarare personlighet, kreativitet och flexibilitet i mötet med våra gäster. Stor vikt läggs därför vid personlig lämplighet
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, dagtid måndag till fredag kl 06-14
Tillträde 2023-07-03
Eventuella frågor mailas till [email protected]
Ansökningar kommer behandlas fortlöpande under ansökningsperioden och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi ber dig därför att inte vänta med din ansökan

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer