Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Ägarbyte på Villa Långbers

 
Villa LångbersBolaget som driver Villa Långbers säljs och får ny ägare. Det är Staffan Malmqvist från Leksand som från och med den 1 maj tar över driften. Staffan äger och driver sedan 11 år tillbaka även Masesgårdens hälsohem i Leksand och kommer att fortsätta med det, samtidigt som Villa Långbers kommer in i familjen.
- Vem kan motstå ett så vackert hotell som ligger på Vår Herres gattu och har utsikt över hela Tällberg och Siljan. Närmare himlen kan man inte komma, säger den nya ägaren Staffan Malmqvist.
Villa Långbers är idag Tällbergs högst belägna hotell och är känd för sin utsikt över Siljan. Hotellet har under de senaste åren genomgått en nyrenovering och ökade sin omsättning med 25 % under 2011.
- De flesta av rummen är idag helt nyrustade. Köket håller mycket hög klass liksom arrangemangen i form av weekends, konferenser, bröllop och andra högtider. Nu gäller det att vidareutveckla idéerna och fylla hotellet med ännu fler gäster och det är bland annat inom det området som Staffan Malmqvist har stor erfarenhet, säger Johan G Olsson och Micael Bergman,VD på Villa Långbers.

Taggar

Hotell Nyheter

 
 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer