Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

AGA lanserar ny läcksökningsspray inför grillsäsongen

 
AGA lanserar ny läcksökningsspray inför grillsäsongenMed AGA Propane Leak Finder går det att hitta eventuella gasläckage. Det är viktigt att kontinuerligt kontrollera slang, regulator och kopplingar på utrustning som drivs med gasol - exempelvis grill, spis, kylsskåputrustning och terassvärmare - för att säkerställa att den är säker att använda. Därför lanserar AGA en ny läcksökningsspray inför grillsäsongen.

Den nya vattenbaserade läcksökningssprayen - AGA Propane Leak Finder - möjliggör en enkel och snabb kontroll av utrustningen och avslöjar snabbt eventuella gasläckage. Om det bildas bubblor på den besprutade ytan, så läcker utrustningen gas.

- Det är väldigt viktigt att kontrollera sin gasutrustning och att göra det med jämna mellanrum, säger Niklas Månsson, ansvarig för AGA:s gasolförsäljning i Norden.Vår nya läcksökningsspray är enkel att använda och visar snabbt eventuella gasläckage, då det bildas bubblor på gasutrustningen. Läcksökningssprayen är vattenbaserad, vilket innebär att den vare sig skadar miljön eller utrustningen.

Så här används AGA Propane Leak Finder (250 ml):
- Skaka alltid flaskan före användning.
- Spruta en jämn yta av läcksökningssprayen över skarvar, slangar, rör och fogar.
- Om det finns ett gasläckage, så bildas det bubblor där det läcker.
- Om det finns läckor på utrustningen, laga dessa innan utrustningen ska användas.www.aga.com

AGA tillverkar och marknadsför industrigaser och specialgaser för olika ändamål. AGA i Sverige ingår i Linde Group Regional Business Unit Northern Europe där även övriga nordiska länder och Baltikum ingår. Linde Group är ett världsledande gas- och teknikbolag med cirka 58 000 anställda i omkring 100 länder.

Av: Annika Rådlund Källa: AGA