Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Á la Carte-stjärna att lysa upp Stockholm

 
PUBLICERAD: 16 mars 2023 | SÖK JOBBET SENAST: 31 juli 2023 | KOMMUN: Stockholm | YRKE: Servitör/Servitris | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Om tjänsten

Vi söker strålande stjärnskott inom servering för att hjälpa oss bemanna Stockholms bästa krogar och hotell. Vi ser en explosionsartad efterfrågan på kvalificerad personal - du kan vara servitören vi behöver.

Vill du bestämma själv över när du jobbar? Vill du ha marknadsledande lön? Vill du jobba med Stockholms bästa krogar och hotell? Då är det här jobbet för dig!

Vem är du?

Vi söker dig som jobbat som servitör på Á la Carte-restauranger i minst 3 år. Du har erfarenhet från kassasystem såsom CASPECO, TRIVEC, MICROS och liknande, klarar att hantera en egen station och är prestigelös! Jobbet är en tillsvidareanställning på en procentsats som passar dig. Vi tillsätter tjänsterna löpande.

Körkort och bil är meriterande

Lön efter avtal och erfarenhet

En trivsam arbetsplats

Att arbeta hos oss på RestaurangAssistans är väldigt roligt, otroligt lärorikt och du skaffar dig snabbt erfarenheter som det annars kan ta år att uppnå. För den nyfikne finns möjlighet att prova många olika arbetsplatser, lära känna nya kollegor och skaffa sig ett brett nätverk i branschen. Du får dessutom frihet att välja när du vill arbeta och om du vill arbeta heltid, deltid eller extra. I vårt team erbjuds du regelbundna personalaktiviteter och utbildningar. Vi har kollektivavtal och friskvårdsmöjligheter.

Om oss

RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora arenor. Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke. Gå gärna in och läs mer på www.restaurangassistans.se

Ansök nu