Hotell & Restaurang Öppna i webbläsaren
Branschprofilerna som kommer att gästa FFCR Göteborg

Branschprofilerna som kommer att gästa FFCR Göteborg

De kommer att inta scenen på Fastfood & Café & Restaurant Expo: 
Amanda Ledel  vann SM i Pâté-Croûte

Amanda Ledel vann SM i Pâté-Croûte

Amanda Ledel kommer att representera Sverige i VM i Lyon i december 
Öppnar två restaurangkoncept i Merkurhuset på Skeppsbron

Öppnar två restaurangkoncept i Merkurhuset på Skeppsbron

Den 700 kvadratmeter stora entrévåningen rymmer två restauranger 
FFCR lanserar en ny konferens för offentlig sektor

FFCR lanserar en ny konferens för offentlig sektor

Halvdagskonferensen är riktad till de som jobbar inom den offentliga måltidsverksamheten

Martin & Servera lanserar egen 50/50-färs

Martin & Servera lanserar egen 50/50-färs

"Den här nya 50/50 färsen gör det enkelt att kraftigt minska måltidens klimatavtryck"
Recept: signaturdrinken Svartvinbär skapad av Högbo Brukshotell & Spa

Recept: signaturdrinken Svartvinbär skapad av Högbo Brukshotell & Spa

"Att byta ut lime och citron mot smaksättare från vår natur runt knuten ger både oss som bar och restaurang en utmaning och våra gäster förhoppningsvis en förhöjd känsla av att dricka något gott som är unikt"
 

Om Hotell & Restaurang Personuppgiftspolicy Annonsera Avbeställ

Hotell & Restaurang

Östernäsvägen 1, 827 32 Ljusdal.

Chefredaktör Annika Rådlund, [email protected]