Läs de senaste nyheterna från Hotell & Restaurang
Öppna i webbläsaren
Branschprofilerna som kommer att gästa FFCR Göteborg
De kommer att inta scenen på Fastfood & Café & Restaurant Expo:
Amanda Ledel vann SM i Pâté-Croûte
Amanda Ledel kommer att representera Sverige i VM i Lyon i december
Öppnar två restaurangkoncept i Merkurhuset på Skeppsbron
Den 700 kvadratmeter stora entrévåningen rymmer två restauranger
FFCR lanserar en ny konferens för offentlig sektor
Halvdagskonferensen är riktad till de som jobbar inom den offentliga måltidsverksamheten
Martin & Servera lanserar egen 50/50-färs
"Den här nya 50/50 färsen gör det enkelt att kraftigt minska måltidens klimatavtryck"
Recept: signaturdrinken Svartvinbär skapad av Högbo Brukshotell & Spa
"Att byta ut lime och citron mot smaksättare från vår natur runt knuten ger både oss som bar och restaurang en utmaning och våra gäster förhoppningsvis en förhöjd känsla av att dricka något gott som är unikt"
Om Hotell & Restaurang
Personuppgiftspolicy
Annonsera
Avbeställ
Östernäsvägen 1, 827 32 Ljusdal.
Chefredaktör Annika Rådlund,
[email protected]