Hotell & Restaurang Öppna i webbläsaren
Hotellkedjan börjar med munskydd för anställda

Hotellkedjan börjar med munskydd för anställda

"En viktig del i det är att vi nu erbjuder mötesdeltagare särskilda corona-kit"

ESS Group startar Dinner Club med Ola Salo

"Vi brinner för hotellupplevelser men intresset för musik är minst lika stort"

Recept – Edin Dzemats karibiska kräftskiva

"Kräftor kan ätas på en mängd olika sätt och jag ville utmana den svenska traditionen"

SM i utomhusmatlagning genomförs trots inställd festival

"Vi hoppas att dessa aktiviteter kommer att bli uppskattade"

Svenska mässan ställer in dryckesmässorna

"Även om regeringen höjer gränsen från 50 till 500 deltagare hjälper det oss inte eftersom våra mässor drar tusentals besökare varje dag"

Lakrits på menyerna i Helsingborg

”Vi vill hitta något unikt som lockar både Helsingborgarna och turister att besöka vår vackra stad för att äta gott och se vårt stora utbud av restauranger"

 

Om Hotell & Restaurang Personuppgiftspolicy Annonsera Avbeställ

Hotell & Restaurang

Chefredaktör Annika Rådlund, Ansvarig utgivare Mikael Sagström, Tingsgatan 2, 827 32 Ljusdal.