Hotell & Restaurang Öppna i webbläsaren

Drop in-bröllop i hotellets igloo inställt

Drop in-bröllop i hotellets igloo inställt

"Januaris värme och regn har gjort att vi beslutat att riva det som är uppbyggt"

Scandic inför 32-timmarsdygn på utvalda hotell

"Vi ser 32-timmardygnet som ett spännande experiment"

Åre Gastronomi week går av stapeln igen i februari

Kulinariska upplevelser kommer att skapas av kockar som vunnit Årets Kock

Kontrakt på Örebros nya hotell

Ska stå klart i början av 2022.

Stefan Eriksson är råvaruansvarig för Årets Kock 2020

"Det är fantastiskt roligt att genom Årets Kock föra samman duktiga matlagare med de mest fantastiska råvaror och se magi skapas"

Anställdas nyårslöften för 2020: Stressa mindre

Men var tredje tror inte att de kommer hålla sina löften

 

Annons

Om Hotell & Restaurang Personuppgiftspolicy Annonsera Avbeställ

Hotell & Restaurang

Chefredaktör Annika Rådlund, Ansvarig utgivare Mikael Sagström, Tingsgatan 2, 827 32 Ljusdal.