Hotell & Restaurang Öppna i webbläsaren

Han vann  Årets Kock 2019!

Han vann Årets Kock 2019!

Förra året tog han silver, men i år blev det guld!

Ny dom ger klartecken för hotellbygge

"Nu kan vi ta vårt arbete till nästa steg"

Första nationella undersökningen om matsvinn i offentliga måltider

Kartlägger hur mycket mat som slängs i onödan i skolan, förskolan och på äldreboenden

Hogia och Rebnis i samarbete inom hotell och restaurang

"Marknaden efterfrågar integrerade helhetslösningar"

Slösar du med meningslösa möten?

Miljontals kronor slösas på meningslösa möten.

Lanserar tre nya rätter tillsammans med TV-kocken Wichudaporn Chaiyasaeng

"Smaksinnet är hennes styrka och nu med de nya asiatiska rätterna kan vi erbjuda våra kunder en smakupplevelse i ett nytt produktsegment"

 

Annons

Om Hotell & Restaurang Personuppgiftspolicy Annonsera Avbeställ

Hotell & Restaurang

Chefredaktör Annika Rådlund, Ansvarig utgivare Mikael Sagström, Tingsgatan 2, 827 32 Ljusdal.