Hotell & Restaurang Öppna i webbläsaren

Stort internationellt intresse för Sveriges 30:e ishotell

Stort internationellt intresse för Sveriges 30:e ishotell

Hotellet öppnar den 13 december

Scandics hållbarhetssatsning förväntas spara 10 miljoner liter vatten

Gästen ges större möjlighet att själv påverka sitt klimatavtryck under vistelsen 

Snart startar Stockholms matfestival

Hållbar mat och dryck är temat på Smaka på Stockholm Future Food Festival 

100 miljoner investeras i Vildmarkshotellet

"Matupplevelsen får en central roll i det nya hotellet"

Två korvrecept av Fredagskocken Mattias Larsson

Chorizo med smakrik tomatpesto och Maxad grillkorv med färgstark rödbetshummus

Franska Cidraie släpper ekologisk päroncider

Cidern tillverkas endast av äppel- respektive päronmust och vildjäst, utan tillsatt socker.

 

Annons

Om Hotell & Restaurang Personuppgiftspolicy Annonsera Avbeställ

Hotell & Restaurang

Chefredaktör Annika Rådlund, Ansvarig utgivare Mikael Sagström, Tingsgatan 2, 827 32 Ljusdal.