www.hotellorestaurang.se   Öppna på nätet Avbeställ  

De är finalister i Årets Kock 2018

Åtta kockar är nu klara för den stora finalen 

Midsommartårta med vilda blåbär, hallon och lakrits

Midsommartårta med vilda blåbär, hallon och lakrits
Recept av konditorn Daniel Roos

Midsommardrinkar med nya Åhus Akvavit

Midsommardrinkar med nya Åhus Akvavit

Den klassiska nubben serveras nu som cocktail istället
Sommelierens bästa vintips till sommarens matklassiker

Sommelierens bästa vintips till sommarens matklassiker

Sommelier LInda Sorby tipsar om sina favoriter
Interface gör golven koldioxidneutrala

Interface gör golven koldioxidneutrala

"Nu blir det lättare för kunden att nå sitt hållbarhetsmål"
Ekologiskt bubbel med fransk elegans

Ekologiskt bubbel med fransk elegans

Passar till aperitif och skaldjur

Annons

Läs på nätet | Avbeställ nyhetsbrev | Annonsera
www.hotellorestaurang.se
Chefredaktör Annika Rådlund | Ansvarig utgivare Mikael Sagström
Svenska Media Docu AB.