www.hotellorestaurang.se   Öppna på nätet Avbeställ  

"Stockholm under stjärnorna" - ny takpark ovanför hotellen

Petter Stordalen på plats för att berätta om nya konceptet

Ett litet bageri i stor skala – Här är Delicatos framgångsrecept

Ett litet bageri i stor skala – Här är Delicatos framgångsrecept
Ända sedan Delicatos bageri slog upp sina dörrar för 70 år sedan har ett fokus på hantverk och en hög kvalitet varit receptet på framgång. Ett koncept som visar sig stå starkt än idag.

Emma Ziemann är Sveriges bästa sommelier

Emma Ziemann är Sveriges bästa sommelier

"Den största utmaningen var att hålla nerverna i styr"

Beslutet om det höga trähotellet överklagas

Beslutet om det höga trähotellet överklagas

Klagande yrkar att bygget bryter mot kommunallagen. 
Briljera med kåltopping på korven

Briljera med kåltopping på korven

Recept framtagna av Fredagskocken Mattias Larsson
Nya Moscato d´Asti DOCG från Gianni Doglia

Nya Moscato d´Asti DOCG från Gianni Doglia

Vin med låg alkoholhalt som passar till jordgubbar

Annons

Läs på nätet | Avbeställ nyhetsbrev | Annonsera
www.hotellorestaurang.se
Chefredaktör Annika Rådlund | Ansvarig utgivare Mikael Sagström
Svenska Media Docu AB.