Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

106 nya hotellrum byggs under jord på Sveavägen 44

 
Nu ska Stockholm få ett ytterligare hotell. Hotellet får sin entré i gatuplan och rummen, som anländer till Sveavägen i färdigbyggt skick, håller som bäst på att lyftas in i huset-  en våning ner.

I Diligentias kvarter Sveavägen 44 finns förutom kontorshyresgäster också kändisfrisören Corinne & Friends, Urban deli och Miss Clara, som är ett exklusivt hotell i Nobiskoncernen. Miss Clara kommer från och med hösten att få en hotellgranne i Hotel With, som öppnar drygt hundra nya rum i fastighetens nedre försäljningsytor. Hotellens målgrupper skiljer sig dock avsevärt. Till boutique-hotellet Miss Clara söker sig affärsresenärer. Hotel With, som vill attrahera urbana medvetna livsnjutare, kommer att hålla över normal standard, men ändå vara snäppet billigare än konkurrenterna.

Urban Deli finns redan i Sveavägen 44-kvarteret med lunchrestaurang och café. Framöver kommer man även att färdigställa en restaurang och en saluhall. Det är också Urban Deli som kommer att operativt drifta det nya hotellet:

- Hotel With är det första hotell vi har förmånen att få jobba med, vi har länge velat ge oss in på detta spår och vårt helhetskoncept på Sveavägen 44 känns klockrent. Det personliga och urbana hotellet kommer att ha drygt hundra nya rum för gäster inom en kategori som jag kan se har blivit bortglömd av stockholmshotellen i övrigt. Den som bokar rum hos oss kan förvänta sig väldesignade rum till bekväma priser i kombination med en livlig mix av mat, dryck och skönt häng,  säger Jesper Weidlitz, konceptutvecklare på Urban Deli.

Hotellrummen byggs och färdigställs av Almaco, ett företag som är inredningsspecialister för både kryssningsfartyg och på land. Hotellrummen fraktas sedan hit i helt färdigt skick. De förs med precision in i fastigheten. Ett tjugotal kommer också att byggas på plats. Därefter sammanfogas alla rum och korridorer och bildar tillsammans Stockholms nya Hotel With. Det hela är en ovanlig process inom fastighetsbranschen.

- Vi levererar 84 färdiga rum samt bygger 22 på plats, säger Sebastian Lagerlöf på Almaco. Dessutom levererar vi inredning som mattor, sängar, TV och accessoarer till det nya hotellet. Vanligen ser vi kryssningsfartyg bland våra kunder, så det var väldigt kreativt av Diligentia att fundera ut denna typ av lösning för ett hotell mitt i Stockholm city, avslutar Lagerlöf.

 Det är små marginaler när hotellrummen till Hotel With levereras tre gånger i veckan på Sveavägen i Stockholm.
Det är små marginaler när hotellrummen till Hotel With levereras tre gånger i veckan på Sveavägen i Stockholm.
 Hotellrum på Hotel With.
Hotellrum på Hotel With.


 Sovrum Hotel With
Sovrum Hotel With


Diligentia äger, förvaltar och utvecklar fastigheter. Vid årsskiftet 2014/2015 förvaltade bolaget 118 fastigheter till ett värde av cirka 36 miljarder kronor och med en uthyrbar area om drygt 1,1 miljoner kvadratmeter, inom segmenten kontor, köpcentrum, bostäder och samhällsfastigheter. Dessa är huvudsakligen lokaliserade i de tre storstadsregionerna.

www.diligentia.se

Taggar

Artikel Artiklar

 

Verksamheter till försäljning