1 kock 100 % till Klubbgärdets förskolekök
17 Mar 2023
PUBLICERAD: 17 mars 2023 | SÖK JOBBET SENAST: 31 mars 2023 | KOMMUN: Piteå | YRKE: Kock, storhushåll | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera näringsriktiga, kvalitetssäkrade och välsmakande måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar på ett professionellt sätt och till rätt kvalitet.
I Piteå kommuns förskolor, skolor och inom äldreomsorgen produceras ca 10 000 portioner/dag.
Klubbgärdets förskolekök är ett slutberedningskök där det dagligen serveras frukost, lunch och mellanmål till ca 70 förskolebarn och personal. Förskolan har 4 avdelningar. I köket på Klubbgärdets förskola arbetar man ensam men i nära samarbete med den pedagogiska verksamheten liksom städet.
Arbetsuppgifter/arbetsbeskrivning
I arbetsuppgifterna ingår att slutbereda och servera dagens lunchalternativ, tillreda en varierad salladsbuffé samt tillreda/förbereda och servera frukost och mellanmål. Till samtliga måltider ska även ett utbud anpassat för allergiker tillredas och serveras. Du ansvarar för en säker livsmedelshantering samt för egenkontroll, god hygien, disk och städ i köket. Vidare ingår beställning av mat från produktionsköket samt beställning av varor i e-handel efter gällande avtal och inom ramen för fastställd budget. I det dagliga arbetet sker dialog med såväl pedagoger som barn; ett gott bemötande är därför betydelsefullt.
Kvalifikationer
Restaurangutbildning på gymnasienivå eller likvärdig utbildning som arbetsgivaren finner lämplig och/eller att du har dokumenterad erfarenhet som kock inom storkök och/eller restaurang. Tillräckliga kunskaper i svenska, både i tal och i skrift, för säker hantering i storkök. Goda kunskaper inom data och de program som används i arbetet är meriterande. Köksarbete är ett fysiskt och ibland tungt arbete och ställer därför krav på god fysik.
Du har god kunskap om:
• Slutberedning
• Råvaror
• Specialkost
• Hygien
• Egenkontroll
• Städ
• Ergonomiskt arbete i verksamheten
• Storköksutrustning
Personlig lämplighet
Du har förmåga att anpassa arbetet efter verksamhetens behov och har en helhetssyn på uppdraget. Du följer de kostpolitiska riktlinjerna och gällande rutiner samt arbetar mot uppsatta mål. Du är professionell och serviceinriktad samt lyhörd för gästernas önskemål. Du är van att organisera och utföra ditt arbete självständigt och bidrar aktivt till ett gott arbetsklimat samt till erfarenhetsutbyte både inom arbetsgruppen och med andra yrkesgrupper.
Mer information och kontakt
Semestertjänst mån-fre. Heltidsmått 40 timmar/vecka.
Semestertjänst innebär att arbete utförs enligt gällande schema.
Tillträde 22 maj eller enligt överenskommelse.
För ytterligare information kontakta:
Petra Rankvist, enhetschef, 0911- 69 65 07
Facklig företrädare: Veronica Öhlund Kommunal 010 - 44 29 904
17 Mar 2023
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Malmö Öl- & Whiskyfestival arrangeras i helgen
Nytt för i år är att...
-
Restaurang Rummel öppnar i den nybyggda paviljongen
"Fastigheten är på en unik tomt och den har en speciell karaktär"
-
Pinchos vinnare av Guldnoten 2022
"I år fick vi in flera spännande nomineringar från allmänheten"
-
Spendrups Signatur – ny svensk hållbar premiumlager
"Framför allt är vi glada att det är inom ramen för just odlingsprogrammet Klimat & Natur"
-
Hotel Montagne blir nu medlemmar i Countryside Hotels
"Det var vårt förstahandsval"
-
Ny växtbaserad meny lanseras hos Burger King
"I kombination med smaken av flamegrillat smakar de så gott att konsumenterna inte kommer att reflektera över att de är växtbaserade"
-
Fåret Shaun-övernattningar lanseras i Skånes Djurpark
"Att bo i Shaun’s Wagons är mycket mer än ett boende"