UberEATS lanserar Restaurant Manager - analysverktyg som hjälper restaurangägare
22 Mar 2017
UberEATS har sedan lanseringen i Sverige i oktober 2016 gett restauranger möjlighet att öka sin försäljning och de har sedan starten arbetat med lokala restauranger för att förbättra den feedback de får när EATS blir en större andel av deras affärer.
Restauranger över hela världen, från San Francisco till Singapore, har nämligen identifierat samma problem: det har alltid varit svårt att ta reda på vad kunderna faktiskt tycker om deras måltider och service.
–Därför är vi så glada över att kunna använda vår teknologi för att hjälpa restauranger att förbättra deras business and resultat här i Stockholm, säger Zoltan Fekete, Sverigechef UberEATS.
Restaurant Manager presenteras i ett överskådligt webbgränssnitt som ger information om till exempel mattrender, betalningsvilja, kundnöjdhet och försäljning. Systemet visar även efterfrågan olika tider på dygnet och enskilda menyval. Genom att dra nytta av Restaurant Manager ges restaurangägaren möjlighet att optimera inköp, personal och i slutändan förutsättningar för bättre affärer.
Restaurant Manager finns tillgängligt från och med mars för UberEATS partners i Sverige.
UberEATS är en on demand matleveranstjänst som samarbetar med över 200 restauranger i Stockholm för att kunna erbjuda ett brett utbud av god mat genom en och samma plattform. Med ett enkelt knapptryck kan kunden få maten de vill ha, när de vill. Den genomsnittliga ordern tar 30 minuter från tillagning till leverans. UberEATS lanserades i Stockholm i oktober 2016 och expanderar i snabb takt världen över. För närvarande finns UberEATS i över 60 städer och 21 länder.
22 Mar 2017
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Tess Medina vinnare av Sveriges mästerkock 2024
Den 18 april lanseras hennes första kokbok
-
Snart öppnar Clarion Hotel Karlatornet
Hotellet kommer erbjuda 300 hotellrum och de lyxigaste rumskategorierna har byggts inuti Karlatornet
-
Hobo Hotel tar konceptet till Finland
Lokala material har återanvänts, som natursten, terrazzo och tegel.
-
Ljudbubblor skapar bättre ljudmiljö på kontoret
En ny avhandling från Högskolan Väst undersöker om ljudmiljön på öppna kontor går att göra mer behaglig genom innovativ ljuddesign.
-
Nya smakkombinationer med Lakrids by Bülow
På den officiella Lakritsdagen arrangeras lakritsprovningar på 200 platser i sju länder
-
Wexiödisk utsedd till Bästa monter Gastronord 2024
"Vi har jobbat med våra montrar och budskap kontinuerligt för att få en röd tråd i detta"
-
Mästerkocken Christin Kashou och Penny Parnevik öppnar restaurang
"En plats för en god lunch i solen eller dejten som man aldrig vill ska ta slut"