Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Tolv av Sveriges bästa restauranger är KRAV-certifierade

 
5.-white-guideNu inleder White Guide och KRAV ett nytt samarbete för att utveckla den hållbara gastronomin i Sverige. I årets White Guide finns tolv KRAV-certifierade restauranger och på galan i mars kommer ett nytt pris att delas ut till årets hållbara gastronomi.
I restaurangguiden White Guide finns mer än 500 av Sveriges bästa restauranger.

Tolv av dessa är KRAV-certifierade:
• Abisko Turiststation, Lappland, 1 KRAV-märke.
• Casiopeija, Medelpad, 1 KRAV-märke.
• Dala-Floda Värdshus, Dalarna, 3 KRAV-märken.
• Grövelsjöns Fjällstation, Dalarna, 1 KRAV-märke.
• Hestraviken hotell & restaurang, Småland, 1 KRAV-märke.
• Lilla Bjers Gårdskrog, Gotland, 3 KRAV-märken.
• Möckelsnäs Herrgård, Småland, 1 KRAV-märke.
• Pm & Vänner, Småland, 1 KRAV-märke.
• Rusthållargården, Skåne, 1 KRAV-märke.
• Socialize, Västerbotten, 1 KRAV-märke.
• Grand Hotel, Verandan, Stockholm, 1 KRAV-märke.
• Wasa Allé, Göteborg, 1 KRAV-märke.

Samarbetet med White Guide syftar till att visa att gastronomi och hållbarhet går hand i hand. Förutom priset till årets hållbara gastronomi innebär samarbetet att årets upplaga av White Guide tydligt kommer att märka ut alla KRAV-certifierade restauranger. Restaurangerna kommer också att rankas utifrån en kombination av poäng satta av White Guide och det antal märken som restaurangen har i sin certifiering.
 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer