Nya tillfälliga smaker från Nespresso Business solutions
3 Okt 2016
Espresso Caramel och Espresso Vanilla är baserade på en av Nespresso Business Solutions mest omtyckta kaffesorter, Espresso Forte. Arabicabönorna från Syd- och Centralamerika innehar styrka sju på Nespressos tolvgradiga intensitetsskala och ger en delikat balans till de söta tonerna av karamell och den milda, eleganta smaken av vanilj.
De båda kaffesorterna bygger på Nespressos framgångsrika koncept Variations för privathushåll. Precis som Variations, innehåller Espresso Caramel och Espresso Vanilla endast rostat och malet gourmetkaffe smaksatt med naturliga aromer och innehåller inga spår av allergener.
Som så ofta annars är det hotell & restaurangsektorn som ligger i framkant när det gäller att vara lyhörda för sina kunders önskemål.
– Hospitalitybranschen söker alltid nya möjligheter att tillfredsställa sin målgrupp. Kaffe är en viktig del av den totala upplevelsen av att vistas på ett hotell eller när man besöker en restaurang. Det är detta vi tagit fasta på när vi nu utvecklat och lanserar två nya kaffesorter med smak av vanilj respektive karamell. Dessutom passar de väldigt bra som Cappuccino eller Caffè Latte, säger Eva Helmersen, VD för Nespresso Business Solutions i Sverige.
OM NESPRESSO BUSINESS SOLUTIONS
Nespresso är ledande inom färskmalet portionsförpackat gourmetkaffe och erbjuder skräddarsydda kaffelösningar för professionella verksamheter genom Nespresso Business Solutions. I sortimentet ingår ett rikt utbud av kaffemaskiner, elva gourmetkaffesorter samt tjänster specifikt anpassade till behoven hos restauranger, caféer och kontor.
www.nespresso.com
3 Okt 2016
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Tess Medina vinnare av Sveriges mästerkock 2024
Den 18 april lanseras hennes första kokbok
-
Snart öppnar Clarion Hotel Karlatornet
Hotellet kommer erbjuda 300 hotellrum och de lyxigaste rumskategorierna har byggts inuti Karlatornet
-
Hobo Hotel tar konceptet till Finland
Lokala material har återanvänts, som natursten, terrazzo och tegel.
-
Ljudbubblor skapar bättre ljudmiljö på kontoret
En ny avhandling från Högskolan Väst undersöker om ljudmiljön på öppna kontor går att göra mer behaglig genom innovativ ljuddesign.
-
Nya smakkombinationer med Lakrids by Bülow
På den officiella Lakritsdagen arrangeras lakritsprovningar på 200 platser i sju länder
-
Wexiödisk utsedd till Bästa monter Gastronord 2024
"Vi har jobbat med våra montrar och budskap kontinuerligt för att få en röd tråd i detta"
-
Mästerkocken Christin Kashou och Penny Parnevik öppnar restaurang
"En plats för en god lunch i solen eller dejten som man aldrig vill ska ta slut"