Nya numret av Hotell & Restaurang
14 Apr 2016
Hotell & Restaurang är branschens största oberoende magasin som når ut över hela Sverige, med en TS-upplaga på 16 900 ex. Vi når ut till Sveriges alla beslutsfattare och inköpare inom hotell, restaurang, café, fastfood, pensionat och cateringföretag.
I tidningen skriver vi om nyheter inom branschen, intressanta artiklar samt produktnyheter. Målgruppen är aktörer inom branschen med intresse för inköp och eventuella investeringar.
TS-kontrollerad upplaga: 16.900 ex per utgåva (2015)
14 Apr 2016
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Tess Medina vinnare av Sveriges mästerkock 2024
Den 18 april lanseras hennes första kokbok
-
Snart öppnar Clarion Hotel Karlatornet
Hotellet kommer erbjuda 300 hotellrum och de lyxigaste rumskategorierna har byggts inuti Karlatornet
-
Hobo Hotel tar konceptet till Finland
Lokala material har återanvänts, som natursten, terrazzo och tegel.
-
Ljudbubblor skapar bättre ljudmiljö på kontoret
En ny avhandling från Högskolan Väst undersöker om ljudmiljön på öppna kontor går att göra mer behaglig genom innovativ ljuddesign.
-
Nya smakkombinationer med Lakrids by Bülow
På den officiella Lakritsdagen arrangeras lakritsprovningar på 200 platser i sju länder
-
Wexiödisk utsedd till Bästa monter Gastronord 2024
"Vi har jobbat med våra montrar och budskap kontinuerligt för att få en röd tråd i detta"
-
Mästerkocken Christin Kashou och Penny Parnevik öppnar restaurang
"En plats för en god lunch i solen eller dejten som man aldrig vill ska ta slut"