Nya kalla dricksoppor från Kelda
7 Apr 2018
– Idag finns det många alternativ för den som är ute efter ett snabbt mellanmål men många av produkterna är söta. Vi ser att det finns en efterfrågan på grönsaksbaserade on-the-go alternativ som funkar både som mellanmål och som en lättare lunch i kombination med något annat. Våra nya dricksoppor gör det väldigt enkelt och smidigt för dig att öka det dagliga intaget av grönsaker utan att du behöver lägga ner extra tid på att förbereda måltiden, säger Marie Lannebrink, Senior Brand Manager på Kelda.
Kelda Go Soup Kall dricksoppa är ett helt nytt koncept bland färdiga soppor. De är rika på fibrer, kalorisnåla och helt fria från tillsatt socker. De kommer i tre smakkombinationer:
- Gurka, avokado, mynta, spenat, spirulina – för alla som älskar den gröna trenden. Frisk med härlig eftersmak av mynta.
- Morot, mango, citron, ingefära, chili - för alla som vill ha en asieninspirerad soppa med extra boost. Smakfull med en hint av ingefära och chili.
- Tomat, paprika, jordgubb, svartpeppar - för alla som älskar traditionell tomatsoppa. Klassiska smaker där de söta jordgubbarna och svartpeppar ger en trevlig twist.
Tips: Prova att göra havre- eller dadelbollar till sopporna eller kombinera med en lätt sallad eller en god nötmix.
7 Apr 2018
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Tess Medina vinnare av Sveriges mästerkock 2024
Den 18 april lanseras hennes första kokbok
-
Snart öppnar Clarion Hotel Karlatornet
Hotellet kommer erbjuda 300 hotellrum och de lyxigaste rumskategorierna har byggts inuti Karlatornet
-
Hobo Hotel tar konceptet till Finland
Lokala material har återanvänts, som natursten, terrazzo och tegel.
-
Ljudbubblor skapar bättre ljudmiljö på kontoret
En ny avhandling från Högskolan Väst undersöker om ljudmiljön på öppna kontor går att göra mer behaglig genom innovativ ljuddesign.
-
Nya smakkombinationer med Lakrids by Bülow
På den officiella Lakritsdagen arrangeras lakritsprovningar på 200 platser i sju länder
-
Wexiödisk utsedd till Bästa monter Gastronord 2024
"Vi har jobbat med våra montrar och budskap kontinuerligt för att få en röd tråd i detta"
-
Mästerkocken Christin Kashou och Penny Parnevik öppnar restaurang
"En plats för en god lunch i solen eller dejten som man aldrig vill ska ta slut"