Ny O’Learysrestaurang på Arlanda
2 Nov 2016
- Vi tycker det blir superkul att utöka vårt erbjudande på Arlanda, särskilt eftersom den här restaurangen är belägen före säkerhetskontrollen och därmed tillgänglig för alla Fans, säger Christian Bellander, VD O’Learys Trademark. Vi är också stolta och glada för att Swedavia och vår franchisetagare SSP ser att O’Learys blir ett attraktivt erbjudande både för resenärer och övriga flygplatsbesökare.
SSP, ett ledande restaurangföretag inom mat- och dryckeskoncept i resecentrum världen över, driver redan de befintliga O’Learys-restaurangerna på Arlanda och kommer att fortsätta driva även med det nya tillskottet.
- O’Learys har varit en stor del i vår strävan att utveckla mat- och dryckesupplevelser och vi är glada över att kunna öppna ännu en restaurang, säger Lars Edengréen, VD SSP Sverige. SkyCity binder samman Arlanda och vi ser att O’Learys SkyCity kommer att bli en självklar plats för både familjer, vänner och kollegor att samlas på.
Restaurangen är belägen på SkyCitys övervåning och har 85 sittplatser. Menyn rymmer O’Learys-klassiker och självklart är sport i en mängd olika former en given ingrediens även på restaurangen i SkyCity.
- För Swedavia är det viktigt att utveckla vårt erbjudande med ett varierat utbud av restauranger till resenärer och besökare. O’Learys SkyCity blir därför ett mycket bra komplement till övriga restauranger i SkyCity, säger Nina Sandler, Affärschef Retail, Food & Beverage på Swedavia.
O’Learys SkyCity öppnar onsdag den 2 november och öppettiderna är klockan 10.00-23.00.
O’Learys Bar & Restaurant
Foto: O´Learys
2 Nov 2016
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Tess Medina vinnare av Sveriges mästerkock 2024
Den 18 april lanseras hennes första kokbok
-
Snart öppnar Clarion Hotel Karlatornet
Hotellet kommer erbjuda 300 hotellrum och de lyxigaste rumskategorierna har byggts inuti Karlatornet
-
Hobo Hotel tar konceptet till Finland
Lokala material har återanvänts, som natursten, terrazzo och tegel.
-
Ljudbubblor skapar bättre ljudmiljö på kontoret
En ny avhandling från Högskolan Väst undersöker om ljudmiljön på öppna kontor går att göra mer behaglig genom innovativ ljuddesign.
-
Nya smakkombinationer med Lakrids by Bülow
På den officiella Lakritsdagen arrangeras lakritsprovningar på 200 platser i sju länder
-
Wexiödisk utsedd till Bästa monter Gastronord 2024
"Vi har jobbat med våra montrar och budskap kontinuerligt för att få en röd tråd i detta"
-
Mästerkocken Christin Kashou och Penny Parnevik öppnar restaurang
"En plats för en god lunch i solen eller dejten som man aldrig vill ska ta slut"