Nu sänker toppkrogar priserna inför sommaren
19 Jun 2017
Nu är Sommaren i City tillbaka för fjärde året i rad – en kampanj med rabatterade menyer på några av Stockholms bästa krogar. Bakom initiativet står Bookatable, som vill underlätta för folk att unna sig en god middag på toppkrogar i Stockholm.
– Vi vill erbjuda huvudstadens invånare och turister möjligheten att upptäcka eller återupptäcka favoriter i Stockholms restaurangliv – utan att det ska svida allt för mycket i plånboken. Pengarna ska räcka till mycket under sommarmånaderna och det här är vårt sätt att se till att folk kan unna sig bra matupplevelser till en billigare penning, säger Jessica Raam, nordisk marknadschef på Bookatable.
Några av restaurangerna som sänker priserna:
At Six
2-rättersmeny bestående av bland annat sotad lammtartar och eldad torskrygg, serveras med smörsås och variation på kål samt ett glas champagne för 495 kr per person.
Kasai
6-rättersmeny bestående av bland annat tomat och avokado-ceviche, Västkust-langostin och halstrad hälleflundra för 400 kr per person.
Miss Clara by Nobis
Få 20 % rabatt på notan.
Bistro Rigoletto
2-rättersmeny bestående av bland annat vit sparris med brynt smör hollandaise och grillad flankstek provencal med bearnaisesås för 225 kr per person.
Prinsen
2-rättersmeny bestående av Wallenbergare gjord på originalreceptet från Paris år 1930 och samt hemlagad glass med färska jordgubbar för 295 kr per person.
Penny och Bill
3 mellanrätter bestående av laxsashimi, grön sparriscocktail med myntakräm samt fläsksida med frasig jordärtskocka för 275 kr per person .
Oyster Bar
4-rätters hummermeny med klassisk crème brûlé som dessert – 389 kr per person.
Sommaren i City pågår fr.o.m. måndagen den 12 juni 2017 och fortsätter in i augusti. Slutdatumet varierar mellan restaurangerna. För detaljer om erbjudandena på respektive restaurang:
19 Jun 2017
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Tess Medina vinnare av Sveriges mästerkock 2024
Den 18 april lanseras hennes första kokbok
-
Snart öppnar Clarion Hotel Karlatornet
Hotellet kommer erbjuda 300 hotellrum och de lyxigaste rumskategorierna har byggts inuti Karlatornet
-
Hobo Hotel tar konceptet till Finland
Lokala material har återanvänts, som natursten, terrazzo och tegel.
-
Ljudbubblor skapar bättre ljudmiljö på kontoret
En ny avhandling från Högskolan Väst undersöker om ljudmiljön på öppna kontor går att göra mer behaglig genom innovativ ljuddesign.
-
Nya smakkombinationer med Lakrids by Bülow
På den officiella Lakritsdagen arrangeras lakritsprovningar på 200 platser i sju länder
-
Wexiödisk utsedd till Bästa monter Gastronord 2024
"Vi har jobbat med våra montrar och budskap kontinuerligt för att få en röd tråd i detta"
-
Mästerkocken Christin Kashou och Penny Parnevik öppnar restaurang
"En plats för en god lunch i solen eller dejten som man aldrig vill ska ta slut"