MAX lanserar helt ny burgare idag
26 Okt 2017
– Spicy Avocado är en så kallad ”California Style-burger”. Den är inspirerad av den amerikanska västkusten med avokado, jalapeño och vår dressing sour cream ’n’ onion. Vi har länge velat ta fram en hamburgare med avokado som ingrediens och nu har vi hittat helt rätt med den tärnade avokadon. Med Spicy Avocado lyfts alla smakerna fram precis som vi tänkt oss, säger Jonas Mårtensson, chefskock på MAX Burgers.
I samband med lanseringen av Spicy Avocado gör även den omtyckta Lyxshake Hallon lakrits comeback. Lyxshake Hallon lakrits blev en stor favorit sommaren 2016 och för att möta efterfrågan väljer MAX att återigen erbjuda smaken under en begränsad kampanjperiod.
– Önskemål på våra Lyxshakes med extra spännande smaker återkommer kontinuerligt. Därför är vi väldigt glada att återigen kunna erbjuda en klassisk smakkombo - Hallon lakrits. Samtidigt så gäller det att passa på nu då den ersätts av en annan Lyxshake den 17 januari, säger Christoffer Bergfors, vice VD och Sverigechef på MAX Burgers.
Spicy Avocado är en Grand Deluxe burgare och finns på menyn på MAX restauranger under perioden 26 oktober 2017 till 17 januari 2018. Spicy Avocado finns som kött- eller halloumialternativ. Lyxshake Hallon lakrits gästspelar på menyn under samma period.
Max är Sveriges äldsta hamburgerkedja och den enda rikstäckande hamburgerkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Det finns 116 restauranger, varav 107 i Sverige (mars 2017) och sysselsätter ca 4 500 medarbetare. Max Burgers AB omsatte 2,8 miljarder kronor under 2016, varav 2,6 miljarder kronor i Sverige.
26 Okt 2017
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Tess Medina vinnare av Sveriges mästerkock 2024
Den 18 april lanseras hennes första kokbok
-
Snart öppnar Clarion Hotel Karlatornet
Hotellet kommer erbjuda 300 hotellrum och de lyxigaste rumskategorierna har byggts inuti Karlatornet
-
Hobo Hotel tar konceptet till Finland
Lokala material har återanvänts, som natursten, terrazzo och tegel.
-
Ljudbubblor skapar bättre ljudmiljö på kontoret
En ny avhandling från Högskolan Väst undersöker om ljudmiljön på öppna kontor går att göra mer behaglig genom innovativ ljuddesign.
-
Nya smakkombinationer med Lakrids by Bülow
På den officiella Lakritsdagen arrangeras lakritsprovningar på 200 platser i sju länder
-
Wexiödisk utsedd till Bästa monter Gastronord 2024
"Vi har jobbat med våra montrar och budskap kontinuerligt för att få en röd tråd i detta"
-
Mästerkocken Christin Kashou och Penny Parnevik öppnar restaurang
"En plats för en god lunch i solen eller dejten som man aldrig vill ska ta slut"