Magnihill vann Bästa Monter Gastro Nord 2018!
27 Apr 2018
Under de tre första dagarna på mässan kunde alla besökare rösta på vilken monter de gillade mest. Av de tre som fick mest röster tittade sedan en jury från tidningen Hotell & Restaurang och Stockholmsmässan på montrarnas tillgänglighet, budskap, exponering, bemötande och funktion.
Det var till sist det lilla familjeföretaget Magnihill från Helsingborg som visade sig ha den vassaste montern. De visade upp sina grönskaker, bär och rotfrukter på ett inspirerande och informativt sätt.
Viveca Almgren, vd och ägare samt Margareta Zimmerman som är ansvarig för försäljningen inom foodservice och retail som tog emot priset. De såg båda väldigt glada men förvånade ut.
- Det är första gången vi ställer ut på mässan! Åhh vad roligt, var deras första kommentar.
Förutom äran, mottog de ett diplom ooch blomma och de kommer även att få vara med i ett reportage i nr 4 av tidningen Hotell & Restaurang.
Juryns motivering löd så här:
"Med råvaran i fokus och med aktiv personal lyckas de fånga besökarnas intresse. På en liten yta och ett L-format bord med mycket färg och form förmedlar de sitt budskap"
Juryn bestod av: Annika Rådlund, chefredaktör tidningen Hotell & Restaurang, Ulrika Köhler och Åsa Bard Talborn Stockholmsmässan.
2014 Duni
2012 Menigo
2010 Lavazza
Magnihill
Magnihill producerar och packar djupfrysta grönsaker samt bär ekologiskt eller konventionellt enligt kundens önskemål.
www.magnihill.se
Text och foto: Annika Rådlund
27 Apr 2018
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Tess Medina vinnare av Sveriges mästerkock 2024
Den 18 april lanseras hennes första kokbok
-
Snart öppnar Clarion Hotel Karlatornet
Hotellet kommer erbjuda 300 hotellrum och de lyxigaste rumskategorierna har byggts inuti Karlatornet
-
Hobo Hotel tar konceptet till Finland
Lokala material har återanvänts, som natursten, terrazzo och tegel.
-
Ljudbubblor skapar bättre ljudmiljö på kontoret
En ny avhandling från Högskolan Väst undersöker om ljudmiljön på öppna kontor går att göra mer behaglig genom innovativ ljuddesign.
-
Nya smakkombinationer med Lakrids by Bülow
På den officiella Lakritsdagen arrangeras lakritsprovningar på 200 platser i sju länder
-
Wexiödisk utsedd till Bästa monter Gastronord 2024
"Vi har jobbat med våra montrar och budskap kontinuerligt för att få en röd tråd i detta"
-
Mästerkocken Christin Kashou och Penny Parnevik öppnar restaurang
"En plats för en god lunch i solen eller dejten som man aldrig vill ska ta slut"