Gotland Gastronomy 2018
1 Mar 2018
Den 26-29 april kommer matdagarna att hållas på Gotland och ledorden är "Från jord till bord".
Tanken är att hela regionens kompetenser och utbud ska visas upp. Gästerna kan besöka gårdar och mat- och dryckesproducenter och restauranger runt om på ön, som just dessa dagar anordnar olika evenemang.
Hela programmet med aktiviteter & upplevelser finns tillgängligt på hemsidan från och med idag, 1 mars.
Besökrana får själva planera sitt progra genom att boka in sig på de olika aktiviteter, luncher och middagar som de vill vara med på.
www.gotlandgastronomy.se
Av: Annika Rådlund Källa: Gotland Gastronomy
Foto: Getty Images
1 Mar 2018
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Tess Medina vinnare av Sveriges mästerkock 2024
Den 18 april lanseras hennes första kokbok
-
Snart öppnar Clarion Hotel Karlatornet
Hotellet kommer erbjuda 300 hotellrum och de lyxigaste rumskategorierna har byggts inuti Karlatornet
-
Hobo Hotel tar konceptet till Finland
Lokala material har återanvänts, som natursten, terrazzo och tegel.
-
Ljudbubblor skapar bättre ljudmiljö på kontoret
En ny avhandling från Högskolan Väst undersöker om ljudmiljön på öppna kontor går att göra mer behaglig genom innovativ ljuddesign.
-
Nya smakkombinationer med Lakrids by Bülow
På den officiella Lakritsdagen arrangeras lakritsprovningar på 200 platser i sju länder
-
Wexiödisk utsedd till Bästa monter Gastronord 2024
"Vi har jobbat med våra montrar och budskap kontinuerligt för att få en röd tråd i detta"
-
Mästerkocken Christin Kashou och Penny Parnevik öppnar restaurang
"En plats för en god lunch i solen eller dejten som man aldrig vill ska ta slut"