Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

45 hotellrum för 45 kronor

 
I går var det 45 år sedan Sheraton Hotell öppnade i Stockholm, ett jubileum som bland annat kommer firas med att gäster får möjlighet att spendera en natt på Sheraton för endast 45 kronor. Sheratons restaurang kommer dessutom att ha en särskild meny mellan den 25-31 januari med samma rätter som från öppningsåret 1971.

Sheraton Stockholm som ligger mitt i centrala Stockholm i hörnan Vasagatan/Tegelbacken var det första Sheratonhotellet att öppna upp i Europa. Under våren kommer hotellet dra igång ett ordentligt födelsedagsfirande och festen inleds med en unik kampanj. Den 29 januari mellan klockan 14:00–14:45 släpper Sheraton 45 hotellrum för 45 kronor. Först till kvarn gäller.

-       Sheraton Stockholm fortsätter att stå för elegans och har under de senaste 45 åren skapat oförglömliga upplevelser för flera generationer gäster. Det ska bli väldigt roligt att fira Sheraton Stockholms fina minnen tillsammans med våra gäster och värdefulla medarbetare och vi ser fram emot en rad spännande kampanjer och exklusiva tillställningar, säger Lars van der Most, General Manager på Sheraton Stockholm Hotell.

För att fira 45 år i Stockholm kommer Sheraton med start från slutet av januari ha en särskild meny i restaurangen. Menyn kommer vara en återspegling av Sheraton Stockholms första meny från 1971. Gratinerad löksoppa med krutonger och gruyèreost, stekt forell med potatispuré och räkcocktail med gröna ärtor är några av de rätter som hyllningsmenyn kommer innehålla.

Sheraton Stockholm har sedan öppningen i början på 70-talet dragit till sig många stora internationella kändisar. ABBA, Prince och Tina Turner är några exempel på gäster som hotellet gästats av.

-       Ett minnesvärt besök var året 2002 då världsartisten Britney Spears var gäst hos oss. Britney Spears valde att hålla alla sina intervjuer på Sheraton också, vilket orsakade en storm utan dess like av journalister och fotografer, säger Lars van der Most.

I år är det 45 år sedan Sheraton Hotell öppnade i Stockholm, ett jubileum som bland annat kommer firas med att gäster får möjlighet att spendera en natt på Sheraton för endast 45 kronor. I år är det 45 år sedan Sheraton Hotell öppnade i Stockholm, ett jubileum som bland annat kommer firas med att gäster får möjlighet att spendera en natt på Sheraton för endast 45 kronor och menyn kommer att vara som den var öppningsåret 1971.

Sheraton, öppningsåret 1971. Sheraton, öppningsåret 1971

 

www.sheratonstockholm.com/se

 

Ytterligare information om kampanjen 45 rum för 45 kr
För att boka ett hotellrum för 45 kronor ska intresserade ringa 08-412 37 00 den 29 januari 2016 mellan klockan 14:00–14:45. Rummen kommer vara tillgängliga att boka för en natt (torsdag-söndag) mellan 30 januari och 30 april 2016. Max en bokning per person gäller och endast de 45 första som ringer in under 45 minuter har möjlighet att ta del av erbjudandet.

Taggar

Nyheter

 
 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer