Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Josefin Carlsson ny restaurangchef på Görvälns Slott

 



Josefin Carlsson är ny restaurangchef på Görvälns Slott i Järfälla. Josefins roll blir att vara delaktig och drivande i driften och utvecklandet av restaurangen på slottet.

Hon kommer senast från stjärnrestaurangen Sjömagasinet i Göteborg och har en bred utbildning och erfarenhet inom restaurangmanagement och sommelieri.









 

- Min stora passion i livet har sedan länge varit mat och dryck och när möjligheten dök upp att få vara del av ett team som levererar mat och dryck i toppklass, beläget i natursköna omgivningar och med stadens puls runt hörnet blev Görvälns Slott det självklara valet för mig.

Görvälns Slott Görvälns Slott



Görvälns Slott är ett Boutiquehotell skapat av Maria & Johan Eklund. Visionen var ett hotell i stil med de internationella Boutiquehotell de själva gillar att besöka, men som inte gick att hitta i Sverige. De har ritat och inrett hotellet helt på egen hand. Inspiration hittade de på resor till Mallorca, Italien, Paris och London och i modetidningar och internationella resemagasin.  Görvälns Slott valdes till "Årets Svenska Mötesplats 2011", till "Sweden Leading Boutique Hotel" 2012, 2013 och 2014 och har nu även vunnit Travellers Choice 2014 samt 2015. Hotellet som ligger i ett naturreservat i Järfälla, endast 2,5 mil norr om Stockholm, öppnade hösten 2008 och idag finns 38 unikt inredda hotellrum, restaurang, bar och flera möteslokaler.





Taggar

Nyheter

 
 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer