Harrys ska expandera med 15 nya krogar
20 Nov 2015
Efter den senaste etableringen i Upplands Väsby fortsätter krogkedjan Harrys att expandera och satsa på Stockholmsområdet. Per Norin, som närmast kommer från Carlsberg, tillsätts som etableringsansvarig för Stockholm och Mälardalen.
Som etableringsansvarig kommer Per Norins uppdrag fokusera på att utöka Stockholm och Mälardalens restaurangnät. Harrys befinner sig i en expansionsfas med ett flertal nyöppningar framför sig. Redan 11 december öppnar Harrys i Upplands Väsby.
- Harrys befinner sig i en spännande fas och den här uppgiften känns väldigt inspirerande. Jag ser fram emot att kunna erbjuda fler orter möjligheten att upptäcka Harrys nya koncept som tydliggörs i allt från design och inredning till fokus på svensk, vällagad mat, säger Per Norin om sin nya roll.
Per Norin har lång erfarenhet av restaurangbranschen och kommer närmast från Carlsberg där han haft rollen som kundansvarig för Harrys bland annat. Per kom i kontakt med krogkedjan första gången för åtta år sedan. Under dessa år har han byggt upp ett starkt band och stor kunskap om Harrys.
- Vi är mycket glada att Per valt att börja hos oss där han får en nyckelroll i arbetet att öka Harrys närvaro i Stockholm och Mälardalen. Med Pers kompetens och breda erfarenhet ska vi tillsammans sätta fler Harrys på kartan. Inte mindre än 15 krogar borde vi kunna lyckas med i Stockholmsregionen. Vi inleder nu arbetet med att söka upp intressanta krögarprofiler och fastighetsägare, säger Niclas Möller, VD för Harrys.
Krogkedjan Harrys startade i Falkenberg 1993 och finns idag på ett drygt 40-tal orter i Sverige. Krogarna drivs dels av fristående franchisetagare, dels av moderbolaget Harrys Pubar AB, med huvudkontor i Göteborg. Krogkedjan sysselsätter cirka 800 personer i Sverige. www.harrys.se
20 Nov 2015
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Tess Medina vinnare av Sveriges mästerkock 2024
Den 18 april lanseras hennes första kokbok
-
Snart öppnar Clarion Hotel Karlatornet
Hotellet kommer erbjuda 300 hotellrum och de lyxigaste rumskategorierna har byggts inuti Karlatornet
-
Hobo Hotel tar konceptet till Finland
Lokala material har återanvänts, som natursten, terrazzo och tegel.
-
Ljudbubblor skapar bättre ljudmiljö på kontoret
En ny avhandling från Högskolan Väst undersöker om ljudmiljön på öppna kontor går att göra mer behaglig genom innovativ ljuddesign.
-
Nya smakkombinationer med Lakrids by Bülow
På den officiella Lakritsdagen arrangeras lakritsprovningar på 200 platser i sju länder
-
Wexiödisk utsedd till Bästa monter Gastronord 2024
"Vi har jobbat med våra montrar och budskap kontinuerligt för att få en röd tråd i detta"
-
Mästerkocken Christin Kashou och Penny Parnevik öppnar restaurang
"En plats för en god lunch i solen eller dejten som man aldrig vill ska ta slut"