Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Hotellet som satsar på en julfri jul

 
På Quality Hotel Frösö Park blir det yoga, spa och medelhavsbuffé på julafton istället för julpynt, julklappar och julmat. När julen närmar sig med stormsteg väljer hotellet i Östersund, tvärtemot alla andra, att satsa på en helt julfri julafton.

– Vi vill erbjuda ett alternativ så långt ifrån julskinka och julgranskulor man kan komma. Vi vet ju att många är rätt trötta på julen när julafton väl kommer. Här finns en möjlighet att "komma ifrån” och bara må gott, säger Björn Hemmingsson, vd och sportchef Quality Hotel Frösö Park.

De julfria dagarna innehåller träning, yoga, besök i det helt nyöppnade spaet och medelhavsbuffé samt möjlighet till skidåkning både utför och på längden.

De julfria dagarna innehåller träning, yoga, besök i det helt nyöppnade spaet och medelhavsbuffé samt möjlighet till skidåkning både utför och på längden. De julfria dagarna innehåller träning och avslappning istället för julbufféer. 

 

Quality Hotel Frösö Park är ett nytt mötes- och hotellkoncept med fokus på nya mötesmiljöer i kombination med träning och spa. Hotellet öppnade i maj 2015 och är beläget på ön Frösön i Storsjön, Östersund med utsikt över fjällvärlden. Upplevelsehotellet ligger 3 minuter från flygplatsen och har 202 rum, 700 bäddar och 10 sviter. I december 2015 öppnar Frösö Park Spa. 
www.frosoparkhotel.se

Taggar

Nyheter

 
 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer