De blir gastronomiskt ansvariga på The Winery Hotel
2 Okt 2015
Precis som i övriga hotellet står vinet i fokus även i restaurangen. Menyn kommer att vara vinorienterad med rätter inspirerade av vilken mat som passar till vinet. Naturligt, närodlat och nytänkande ska prägla restaurangen.
– God mat är den självklara följeslagaren till vin. Vi kommer att laga mat från grunden med de bästa råvarorna. Menyn kommer att vara föränderlig över säsong och det vintema som råder på hotellet", säger Markus Gustafsson.
– I restaurangen vill vi inspirera till nya mat- och dryckesupplevelser och vår vision är att alla som lämnar hotellet ska kunna lite mer om vin än vad de gjorde när de kom. Genom vinkunnig personal som guidar gästerna till nya smakupplevelser och vinbekantskaper kommer vi att utveckla vinkulturen i Sverige, säger Michel Jamais vars uppgift är att säkerhetsställa att restaurangen får en tydlig och stark vininriktning.
Läs mer om The Winery Hotel här.
2 Okt 2015
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Här har logibokningarna ökat 31 procent under påskloven
"Det är fantastiskt att se"
-
Påskdukning med Årets Pelargon
Henna Wendelbos bästa tips
-
Tre enkla påskdrinkar
Must Flip It, Must Try och The Must Old Fashioned
-
Årets påsknyheter från Lakrids by Bülow
Efter önskemål är även dessa två favoriter tillbaka:
-
Hamburgerkedjan Max lanserar Big Classic
"Med lanseringen av Big Classic hämtar vi inspiration från vår historia och den burgare som vi lanserade i början på 70-talet"
-
Reitan Convenience samarbetar med Svenska Downföreningen
"De initiativ som vi genomför tillsammans är en viktig del av vår ambition för att skapa en inkluderande miljö"
-
Sara Kulturhus vann Träpriset 2024
"Våra diskussioner i juryn har kretsat kring att Sara Kulturhus har satt en ny standard och kommit att bli en symbol för en hel stads gröna omställning"