Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

19 meter lång bardisk vid Stureplan

 


 Bar Anglais vid Stureplan,  har precis öppnat dörrarna till den nyrenoverade hotellbaren som är tänkt att bli ett självklart inslag i Stockholms bar- och nöjesutbud.

Efter endast åtta veckors renovering öppnar nu dörrarna till Bar Anglais som kommer att servera allt från en à la carte frukost till klassisk barmeny i sann hotellanda. Baren ligger i botten på hotell Scandic Anglais vid Stureplan/Humlegården i Stockholm.

Stureplans längsta bardisk mäter inte mindre än 19 meter och är tänkt att bli en  mötesplats, även för de som inte bor på hotellet,  där cocktails kommer att serveras under den maffiga ljuskronan och möbler i 60-talsanda.

- Scandic Anglais var ett av de första hotellen i Stockholm att öppna upp för externa gäster, något som snabbt visade sig vara oerhört populärt och efterlängtat. Med tanke på vårt fantastiska läge och Anglais historia känns det som en skyldighet att göra det absolut bästa av ytorna som finns, säger Petra Lindholm, Hotelldirektör på Scandic Anglais.

Baren kommer att ha DJ:s som spelar musik alla dagar i veckan och det kommer även att anordnas lågmälda minikonserter på söndagar.

Bar Anglais nyöppnar med Stureplans längsta bardisk Bar Anglais nyöppnar med Stureplans längsta bardisk.

www.scandichotels.com

 

 

 

Taggar

Nyheter

 
 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer