Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Stockholm Beer & Whisky Festival är igång

 
Årets Stockholm Beer & Whisky Festival öppnade igår dörrarna  för att sparka igång den första helgen av mässan. I fjol besöktes den av 37 100 personer och den är världens största whiskymässa och världens näst största ölmässa.

Allt från öl, whisky, cider, calvados, rom, shots och champagne till oliver och musslor, och mer därtill finns på mässan.

Nytt för i år är att utomhus finns ett område i äkta Oktoberfest-stil och foodcourten utomhus är fylld av ännu fler foodtrucks.

Svenska och internationella dryckesexperter, destillermasters och bryggmästare håller spännande provningar och Master Classes. Och juryn har fullt upp med att utse Årets bästa drycker, nästa  fredag kommer alla vinnare i de olika öl och whisky-klasserna att utses.

 

Stockhom Beer & Whiskyfestival med Taste experience är igång på Nacka strand i Stockholm. Stockhom Beer & Whiskyfestival med Taste experience är igång på Nacka strand i Stockholm. Foto: Annika Rådlund

Mässans grundare och VD Marianne Wallberg slog Marianne Wallberg slår tappen ur tunnan för att inviga "Oktoberfesten", Stockholm Beer & whisky festival med Taste Experience. Ölen flödar nu  på Stockholm Beer & whiskyfestival. Mässans grundare och VD Marianne Wallberg slog igår  tappen ur tunnan för att inviga "Oktoberfesten". Foto: Annika Rådlund

Datum: 24-26 september & 1-3 oktober

Åldersgräns: 20 år

www.stockholmbeer.se

Läs mer om mässan och ser mingelbilder i vårt kommande nummer!

Taggar

Nyheter

 
 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer