Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Marie Serneholt lanserar eget ekologiskt vin

 
Det ekologiska rödvinet Amare är signerat artisten, programledaren och modellen Marie Serneholt.

– Jag har alltid älskat mat och dryck – och Spanien. Amare är ett härligt vin med karaktär och fungerar lika bra som sällskapsvin som till en köttbit eller en krämig pastarätt, säger Marie Serneholt.

Många känner igen Marie Serneholt som sångerska, programledare och nu senast som framgångsrik dansare i teveprogrammet Let’s Dance. Hennes mat- och dryckesintresse är något som nu gör att hon lanserar ett rödvin i eget namn.

– Många hade kanske förväntat sig att jag skulle välja ett rosé eller mousserande vin, men för mig är det mer intressant och roligt att börja med ett rödvin som Amare. Jag sökte något som passade lika bra till en köttbit som att njuta som sällskapsvin. Amare är ett ekologiskt vin med mycket kärlek till Spanien, där det har sitt ursprung, säger Marie Serneholt.

Rödvinet Amare kommer från vindistriktet Valdepeñas i hjärtat av Spanien. Det är tillverkat av 100 procent temperanillodruvor och lagrat i 6 månader på amerikanska ekfat. Det ska ha en en intensiv, rubinröd färg, vara medelfylligt med en lätt kryddighet och smak av solmogna röda bär, örter, plommon och läder med en lång eftersmak.

Marie Serneholt lanserar eget ekologiskt vin Marie Serneholt lanserar eget ekologiskt vin.

Vinet Amare är ekologiskt, finns på Systembolagets beställningssortiment sedan den 1 september.

Taggar

Produktnyheter

 
 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer