Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Sveriges främsta matentreprenörer utsedda

 
Nordic Choice Hotels och Naturskyddsföreningen har utsett fem regionala vinnare av Local EAT Award i Sverige. Under våren har entreprenörer och eldsjälar inom hållbar och hälsosam mat efterlysts och bland alla bidrag har nu totalt fem tävlanden plockats fram och korats. De fem finalisterna går nu vidare till finalen i Stockholm den 1-2 juni där huvudvinnaren kommer att koras på EAT Stockholm Food Forum.

- Vinnarna levererar produkter och tjänster helt i linje med tävlingens filosofi. Att vara en Local EAT Award-entreprenör betyder att man tänker hälsa, hållbarhet och lönsamhet i ett affärsperspektiv. Vi gratulerar finalisterna och hoppas att korningarna bidrar till att lyfta företagen och öka medvetenheten generellt runt miljö och mat, säger Petter A Stordalen, jurymedlem för Local EAT Award.

Local EAT Award är en årlig entreprenörskapstävling som drivs av Nordic Choice Hotels. Tävlingen lyfter fram företag med goda lösningar för hur man kan äta på ett mer hälsosamt och hållbart sätt. Juryn menar att de har hittat de bästa idéerna för hur man kan äta på ett mer hälsosamt och mer hållbart sätt.

Local EAT Award har genomförts i Sverige och Norge och i totalt har tio regionvinnare utsetts. Dessa kommer nu delta på EAT Stockholm Food Forum och kämpa om att bli huvudvinnare för tävlingen och ta hem 100 000 kronor.

Local EAT Award är en årlig entreprenörskapstävling som drivs av Nordic Choice Hotels. Tävlingen lyfter fram företag med goda lösningar för hur man kan äta på ett mer hälsosamt och hållbart sätt. Local EAT Award är en årlig entreprenörskapstävling som drivs av Nordic Choice Hotels. Tävlingen lyfter fram företag med goda lösningar för hur man kan äta på ett mer hälsosamt och hållbart sätt.

De regionala finalisterna 2015 är:

Sverige
Samiska Apotek, region Nord
Ultuna Mejeri AB, region Mitt
Blåskal, region Väst
Food for Progress Scandinavia AB, region Öst
Scandinavian Aquasystems AB, region Syd

Norge
Keep-it Technologies AS, Østlandet
Smartfood UB, Vestlandet
Langøya hovedgård, Sørlandet
Morpho Solar, Trøndelag,
RETT HJEM Tromsø AS, Nord-Norge

 

Taggar

Nyheter

 
 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer