Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Selma Spa renoverar för framtiden

 
2013 renoverades samtliga rum i norra flygeln samt hotellets samtliga badrum. För någon vecka sedan stod första etappen av restaurangrenoveringen klar. Etapp två blir bufféområdet i anslutning till restaurangen, dessa arbeten kommer att påbörjas under hösten.

Anders Pertun, hotelldirektör på Selma Spa berättar
- 2015 har börjat bra, vi har tuffa mål men så här långt ser det bra ut. För att möta våra gästers förväntningar måste vi hela tiden vara på tå, säger Anders Pertun, hotelldirektör på Selma Spa.

Renovering av restaurangen är ett viktigt led i ett ständigt pågående kvalitetsarbete.

- Vi forsätter utveckla vårt helhetstänk kring träning och kost, jag ser med glädje fram emot att ta emot våra gäster både i restaurangen och i spinningsalen.

Med rötterna i Värmland
Maya Iwdal på DREEM arkitektkontor har designat både hotellrum och restaurang. Restaurangens matta och tapet är ritade för Selma Spa med inspiration från Värmland.

Ytterligare en pusselbit på plats - ny restaurangchef
Selma Spas food and beverage team är nu komplett i och med att Kim Charlie Bergqvist axlar rollen som restaurangchef från 1 juni 2015. Kim Charlie kommer senast från Quality Spa & Resort Strömstad.

För någon vecka sedan stod första etappen av restaurangrenoveringen klar på Selma Spa. För någon vecka sedan stod första etappen av restaurangrenoveringen klar på Selma Spa. Foto: Johan Bergström

Anders Pertun, hotelldirektör på Selma Spa. Anders Pertun, hotelldirektör på Selma Spa. Foto: Johan Bergström



När Selma Spa+ öppnade 1991 var de den första spaanläggningen i Skandinavien. De är fortfarande en av de största inom spa i Sverige. Anläggningen har 184 rum och en maxkapacitet på 400 bäddar. Med närmare 40 spabehandlingar på menyn har de ett av Nordens största utbud. Varje dag körs omkring tio instruktörsledda träningspass. I spaområdet finns bland annat pooler, bubbelpooler ute och inne, torr- och ångbastu samt ett fullutrustat gym. Restaurangen bjuder på mat av ekologiska och ofta lokalt odlade råvaror. Vinkällaren är av hög klass med ett brett sortiment av noga utvalda viner. På Selma Spa+ finns 12 möteslokaler i olika storlekar och för olika ändamål varav den största tar upp till 400 personer. Anläggningen finns i Sunne i Värmland, mitt emellan Stockholm, Göteborg och Oslo. Selma Spa+ är sedan 1999 en del av Choice Hotels Scandinavia AS - Nordens största hotellkedja med över 170 hotell.

Taggar

Nyheter

 
 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer