Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Godisvatten

 
Nu släpper Loka Likes tre nya  smaker för sötsugna; hallon/lakritsskalle, rosa svampar och persika. Det smakar som godis, men innehåller varken socker eller sötningsmedel.

I år har några av de mest populära godisbitarna gett smak åt sommarens törstsläckare: Loka Likes Candy. Det innebär att vattnet smakar rosa svampar, persika och hallon/lakritsskalle.
Loka har samarbetat med BUBS Godis, ett svenskt godisföretag som tillverkar den populära Hallon/Lakritsskallen:

- Samarbetet med Loka Likes Candy känns otroligt spännande. Hallon/lakritsskallen är en av de mest sålda godisbitarna och dessutom en av dem som har flest följare på Facebook, så det ska bli intressant att se reaktionen hos ”skallens” alla fans, säger Henrik Elfwing, vd på BUBS Godis.

Stefan Santos, marknadschef på Loka:
- Välkommen till upp-och-ner-vända världen! Våra innovativa smaker har blivit enormt populära de senaste åren. Men i år känns det som att vi verkligen tar ut svängarna med vatten som smakar godis, utan att innehålla socker eller sötningsmedel.

. Loka Likes Candy ingår i Lokas sortiment under en begränsad period.

Loka Likes Candy - med smak av rosa svampar, persika och hallon/lakritsskalle. Loka Likes Candy - med smak av rosa svampar, persika och hallon/lakritsskalle.

www.bubs.se
www.spendrups.se

Taggar

Produktnyheter

 
 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer