Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Park Inn by Radisson inleder samarbete med “Spotted by Locals”

 

Idag meddelade hotellkedjan Park Inn by Radisson att de inlett ett partnerskap med den onlinebaserade cityguiden Spotted by Locals.


Spotted by Locals erbjuder reseinformation om 50 städer runtom i Europa. Alla tips kommer från lokala invånare i de respektive städerna, som är ivriga att visa upp det bästa deras stad har att erbjuda.


Det här är första gången som Park Inn by Radisson skriver ett varumärkesavtal med en onlineaktör som tredje part. Spotted by Locals grundare Bart och Sanne van Poll kommer att bo elva nätter på olika Park Inn-hotell i Europa och ge ärliga omdömen om varje hotell de bor på. Bland annat kommer de att besöka Stockholm, Prag och Berlin (se en komplett lista över platser: m/spottedbylocals).


Park Inn by Radissons chef för sociala medier, Pieter Vanden Abeele, säger;
- Det här spännande samarbetet representerar ett nytt steg på vägen mot att skapa ett så relevant, informativt och intressant innehåll som möjligt för våra digitalt kunniga gäster. De är trötta på tråkiga, daterade omdömen och guider, de vill ha aktuell information, skriven av folk som de själva, för folk som de själva: aktuell, cool och modern. Det här samarbetet kan ge dem just det, och vi ser fram emot att jobba med Bart och Sanne för att det ska hända.
  




Park Inn by Radisson inleder samarbete med “Spotted by Locals” Park Inn by Radisson inleder samarbete med “Spotted by Locals”

  Spotted by Locals började dela information på Park Inn by Radissons blogg den 14 april 2015. Läs mer på: blog.parkinn.com/spottedbylocals


Om Park Inn® by Radisson
Park Inn® by Radisson är en modern hotellkedja i mellanklassegmentet. Varumärket har mer än 130 hotell i Europa, Mellanöstern, Afrika och Amerika. 


 


 

Taggar

Nyheter

 
 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer