Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Lithells satsar på specialrökta korvar

 
Lithells lanserar tre specialrökta varianter av grillsäsongens toppsäljare: kabanoss, chorizo och grillkorv.

Rökiga smaker blir allt populärare och Lithells räknar med att nyheterna kan ta en stor del av den försäljningen och hoppas också öka andelen såld korv totalt.
– De flesta korvar har en svag rökighet men det finns
förvånansvärt få korvar som tydligt positioneras med en
rökig karaktär, vilket är vanligt om vi tittar på till exempel
påläggschark. Därför var det självklart för oss att lansera
en serie korvar med tydlig och samtidigt balanserad
rökighet som rökts extra länge med olika träslag. Att vi
valde just kabanoss, chorizo och grillkorv är såklart ingen
slump, det är sommarens favoriter på grillen, säger
Caroline Blomqvist, Brand Manager, Atria Food & Deli.

Sortiment
- Specialrökt Kabanoss – extra alspånsrökt, köttmängd: 71 %.
- Specialrökt Chorizo – bokspånsrökt, köttmängd: 71 %.
- Specialrökt Grillkorv – bokspånsrökt, köttmängd 60 %.

Korvarna stoppas och röks i Sköllersta och är tillverkade av svenskt kött.

Lithells lanserar tre specialrökta varianter av grillsäsongens toppsäljare: kabanoss, chorizo och grillkorv. Lithells lanserar tre specialrökta varianter av grillsäsongens korvar: kabanoss,
chorizo och grillkorv.

Taggar

Produktnyheter

 
 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer