Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Styr din LED-stripsbelysning i takt med musiken

 
Trådlös musikstyrning för 12/24VDC med Smartphone.

LEDsystem Scandinavias helt nya trådlösa styrning gör det möjligt för dig att styra hela din LEDstrip i takt med musiken. Den klarar hela 180W effekt med 12VDC och 360W med 24VDC. Den kan ställas in för att gå i en och samma färg, men även så att den byter färger under tiden.

Styrning känner även av hur högt/lågt musiken spelas och ljusstyrkan blir därefter. Du styr den enkelt med din Smartphone eller extern fjärrkontroll.


LEDsystem Scandinavia har arbetat med LED belysning sedan 2007.

- Vi har genom åren grundligt utvärderat ett flertal leverantörer och produkter för att hitta lämpliga produkter som motsvarar våra högt ställda kvalitetskrav. Utvecklingen inom LED-tekniken går fort framåt och vi ser med stort tillförsikt fram emot att kunna presentera nya och intressanta LED produkter. Genom vårt täta samarbete med våra noga utvalda leverantörer kan vi erbjuda högkvalitets¬produkter till synnerligen konkurrenskraftiga priser.

Styrning känner även av hur högt/lågt musiken spelas och ljusstyrkan blir därefter. Du styr den enkelt med din Smartphone eller extern fjärrkontroll. Styrning känner även av hur högt/lågt musiken spelas och ljusstyrkan blir därefter. Du styr den enkelt med din Smartphone eller extern fjärrkontroll.

LEDsystem Scandinavia har ett omfattande LED sortiment med produkter för både den privata och den offentliga sektorn. Sortimentet består av ljuskällor, downlight, LED-paneler för undertak, LED-strålkastare, belysningssystem för kök och inomhusmiljöer samt butiksbelysning med LED-teknik.
LEDsystem Scandinavia agerar som importör och distributör för olika typer av LED-belysning. Deras huvudsakliga kundgrupper återfinns inom privat och offentlig verksamhet där de arbetar med elinstallationsbranschen -  elgrossister och elinstallatörer, butiksbranschen, byggvaruhus, kommuner och landsting samt fastighetsbolag.

Taggar

Produktnyheter

 
 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer